Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2017 - Anul XXII, nr. 21 (6437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În pădure

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul, strivit sub tractorul forestier pe care muncea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tragic accident de muncă a pus capăt vieţii unui bărbat din comuna Brodina. În timp ce se afla la volanul unui tractor auto forestier (TAF) şi scotea lemn dintr-o parcelă aflată în zona satului Paltin din comuna Brodina, TAF-ul s-a prăbuşit câţiva zeci de metri într-o râpă din apropiere, bărbatul fiind strivit sub greutatea tractorului.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă la prânz, în jurul orei 13.00, pe o parcelă de pe raza Cantonului Silvic Mlaca, aparţinând Ocolului Silvic Falcău. Cel implicat, un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Brodina, lucra pe un tractor forestier la o societate din zonă şi sâmbătă la prânz, împreună cu un alt bărbat angajat ca ajutor-legător, transportau buşteni din exploatare pe o distanţă de circa doi kilometri, pe un drum forestier greu accesibil, până la drumul de acces auto. Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au stabilit că, la un moment dat, cel aflat la volanul tractorului a vrut să tragă un buştean înţepenit şi a fost nevoit să forţeze motorul. În acel moment roţile din faţă ale tractorului s-au ridicat de la pământ şi troliul continuând să funcţioneze, a tras tractorul în spate, acesta părăsind drumul şi căzând într-o râpă pe o distanţă de circa 30 de metri. În timpul căderii, tractorul s-a rostogolit de mai multe ori, prinzând victima sub el şi strivind-o. Pompierii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială, cu care au avut acces până la baza muntelui, de acolo fiind nevoiţi să parcurgă aproximativ cinci kilometri pe jos, până la locul accidentului. În locul în care a fost găsit tractorul răsturnat a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care a stabilit că bărbatul avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a constatat decesul acestuia, care a fost apoi transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi pentru necropsie. La cercetarea locului unde s-a produs accidentul de muncă a fost prezent şi un inspector de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, care a făcut cercetări referitoare la respectarea normelor de securitate în muncă. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a găsit sfârşitul, strivit sub tractorul forestier pe care muncea.
 Vizualizări articol: 7487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat şi-a găsit sfârşitul, strivit sub tractorul forestier pe care muncea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei