Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2017 - Anul XXII, nr. 21 (6437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Topul celor mai vizibile brand-uri care oferă servicii de găzduire web

Internetul a devenit pentru cei mai mulți dintre noi un stil de viață dacă luăm în calcul faptul că îl utilizăm zilnic pentru a îndeplini diverse sarcini din viața de zi cu zi. Indiferent că aducem în discuție plata utilităților sau pur și simplu căutăm informații cu privire la anumite subiecte, cert este faptul că Internetul a devenit o parte integrată a lumii moderne. Pe fondul dezvoltării Internetului, în mediul online regăsim un număr din ce în ce mai însemnat de site-uri aferente atât unor magazine, precum și unor blog-uri sau chiar companii.

 

Această dezvoltare semnificativă a Internetului a dus totodată și la o cerere însemnată de servicii web precum înregistrare domenii sau servicii de găzduire web. Numeroase companii care oferă servicii web s-au confruntat în ultimii ani cu cereri de-a dreptul masive atât la servicii de găzduire web, dar și la cele de înregistrare domenii.

 

“Din statisticile proprii putem afirma cu certitudine faptul că numărul cererilor pentru servicii de înregistrare domenii, respectiv pentru cele de web hosting a crescut exponențial în ultimii ani pe fondul dezvoltărilor care au loc în mediul online. Tot mai mulți antreprenori doresc să iși lanseze astăzi afaceri pe Internet, moment în care aceștia iși îndreptă atenția într-o primă etapă înspre serviciile web necesare pentru o bună funcționare a site-ului”au declarat surse de la compania Sc Gazduire Web Srl.

 

La o simplă căutare pe Internet, putem afla cu ușurință care este topul celor mai vizibile branduri online care oferă astăzi servicii de găzduire web și înregistrare domenii, astfel că la ora actuală avem următorul clasament:

1. www.gazduire.ro

2. www.mxhost.ro

3. www.tlh.ro

Serviciile de găzduire web și cele de înregistrare domenii sunt necesare pentru buna funcționare a oricărui site, indiferent că vorbim despre site-uri de prezentare, blog-uri sau chiar magazine online. Deși un site poate exista în forma sa fără existenta acestor servicii, el nu va putea fi accesat de către niciun utilizator având în vedere că el nu este stocat pe niciunul dintre serverele unei companii de specialitate.

 

“Atât serviciile de găzduire, cât și cele de înregistrare domenii joacă un rol deosebit de important în ceea ce privește succesul unei afaceri online. Aceste servicii sunt elementele care contribuie în mod direct la crearea unei identități în mediul online, fapt pentru care noi recomandam clienților noștri să aleagă cu mare atenție atât numele de domeniu, cât și pachetele de web hosting” a explicat Adrian Chiruță, administrator al companiei Mxhost.

 

Totodată, Mihai Rădulescu, administratorul companiei TLH a mai ținut să adauge faptul că serviciile web, indiferent de natura lor trebuie să se plieze cât mai bine pe necesitățile unei afaceri. Un pachet de găzduire ales în mod necorespunzător se poate transforma într-un factor care poate atrage declinul unei afaceri online avand în vedere că acesta afectează în mod direct funcționalitatea unui site.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Topul celor mai vizibile brand-uri care oferă servicii de găzduire web.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Topul celor mai vizibile brand-uri care oferă servicii de găzduire web1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei