Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2017 - Anul XXII, nr. 16 (6432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la jar

Două incendii produse joi au făcut pagube mari în două gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii izbucnite în după-amiaza şi seara de joi, în municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, au provocat pagube importante în două gospodării din aceste localităţi.

Primul incendiu s-a pornit în jurul orei 15.45, la locuinţa unei femei de 62 de ani, din Vatra Dornei, focul pornind de la coşul de fum al centralei termice. Flăcările au aprins în continuare acoperişul clădirii, care a ars pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. La faţa locului au ajuns pompierii Detaşamentului Vatra Dornei, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea totală a incendiului. În afara acoperişului distrus, s-au degradat tavanul din gips carton pe 15 metri pătraţi şi aproximativ 40 de metri pătraţi de parchet, paguba înregistrată depăşind 5.000 de lei. În urma cercetărilor făcute de pompieri, s-a stabilit drept cauză de producere a incendiului jarul şi scânteile provenite de la coşul de fum, care nu a fost izolat termic faţă de materialele combustibile din jur.

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.30, un puternic incendiu a izbucnit în gospodăria  unei femei de 76 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Focul a pornit din anexele gospodăriei şi s-a extins cu repeziciune. La faţa locului au ajuns militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau violent două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la locuinţă şi la două case învecinate. În urma incendiului puternic au ars acoperişul bucătăriei de vară pe 32 de metri pătraţi, magazia de lemne pe 15 metri pătraţi şi circa 4 metri cubi lemn de foc. S-au degradat planşeul din lemn, tâmplăria, tencuielile şi zugrăvelile interioare din bucătăria de vară, precum şi o anexă din lemn, valoarea pagubelor fiind de circa 30.000 de lei. Conform declaraţiei proprietarei, incendiul a izbucnit de la un tomberon din plastic pentru gunoi, în care a depozitat cenuşa şi jarul scoase din sobă, în timpul dimineţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii produse joi au făcut pagube mari în două gospodării.
 Vizualizări articol: 4198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii produse joi au făcut pagube mari în două gospodării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei