Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2017 - Anul XXII, nr. 16 (6432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Carambol

Accident rutier cu trei autoturisme implicate, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc vineri la prânz, pe DN 17, la ieşirea din oraşul Gura Humorului spre municipiul Suceava. În urma impactului dintre cele trei maşini, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.45, când un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Păltinoasa, se deplasa la volanul unui autoturism marca VW Golf dinspre oraşul Gura Humorului spre municipiul Suceava. La un moment dat, din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism marca Chevrolet Kalos, condus de un bărbat de 38 de ani, din Gura Humorului, care a oprit pentru a face un viraj spre stânga, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Chevrolet-ul a fost proiectat pe sensul opus de mers, fiind acroşat apoi de un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 33 de ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, care circula din sens invers.

În urma celui de-al doilea impact, autoturismul Mercedes a fost proiectat în afara părţii carosabile, a rulat pe acostamentul drumului şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, o femeie pasageră pe scaunul din dreapta al autoturismului Mercedes a fost rănită, fiind transportată la spitalul orăşenesc din Gura Humorului. Cea de a doua persoană rănită în accident a fost o femeie aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului Chevrolet, care a ajuns şi ea la spital.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto al autoturismului VW Golf, care nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi care a oprit pentru a efectua virajul la stânga. Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier cu trei autoturisme implicate, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 6484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident rutier cu trei autoturisme implicate, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei