Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2017 - Anul XXII, nr. 16 (6432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotări

Achiziţii de aparatură şi echipamente de peste 400.000 de euro, la Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de dotare al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava pentru acest an a început cu licitaţiile pentru 12 loturi de aparatură şi echipamente, în valoare de aproximativ 400.000 de euro, la care s-au prezentat 13 ofertanţi. Managerul instituţiei, Vasile Rîmbu, a arătat că printre aparatele şi echipamentele nou achiziţionate se află un osteodensitometru şi un mamograf, incubatoare de transport nou-născuţi, o targă pentru duş şi aparatul de spălat ploşti. ”Am început dotarea secţiilor, acestea sunt primele loturi licitate, cu echipamente care vor fi efectiv în spital probabil în vară. Între timp, facem procedurile pentru un lot mult mai solid, atât ca număr, cât şi ca valoare”, a precizat managerul Rîmbu.

Procedura greoaie a achiziţiilor publice din legislaţia românească face ca noile aparate să aibă şanse minime să fie la dispoziţia pacienţilor mai devreme de 4-5 luni.

Printre priorităţile de investiţii anunţate pentru acest an de Vasile Rîmbu se mai numără dezvoltarea unui laborator de electrofiziologie cardiacă, amenajarea unui spaţiu ce va fi destinat amplasării unui scintigraf în cadrul platoului imagistic al spitalului, extinderea ambulatoriului integrat şi a spaţiilor destinate spitalizării de zi, dotarea departamentul de epileptologie cu aparatură specifică, inclusiv pentru intervenţii chirurgicale, urmând să fie achiziţionat şi aparat RMN 3 Tesla pentru investigaţii imagistice, realizarea extinderii şi modernizării secţiei de cardiologie, susţinerea parteneriatului public-privat pentru înfiinţarea şi funcţionarea unui centru de radioterapie în Suceava, extinderea şi modernizarea staţiei centrale de sterilizare şi aducerea acestui obiectiv la cele mai înalte standarde, dar şi corectarea circuitelor funcţionale în conformitate cu prevederile legislaţiei specifice actuale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Achiziţii de aparatură şi echipamente de peste 400.000 de euro, la Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 3868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Achiziţii de aparatură şi echipamente de peste 400.000 de euro, la Spitalul de Urgenţă Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei