Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2017 - Anul XXII, nr. 16 (6432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Certificare

Simulări gratuite ale examenului de limbă franceză DELF, la începutul lunii februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Institutul Francez Iaşi organizează în data de 7 februarie, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, ateliere de simulare a examenului de obţinere a diplomei DELF, de certificare a cunoştinţelor de limbă franceză.

În cadrul atelierelor vor fi evaluaţi candidaţii pentru diplomele B1 (nivel de trecere) şi B2 (nivel avansat), aceştia putându-şi testa cunoştinţele în cadrul probei de reproducere a mesajului oral.

„Simulările vor începe de la ora 10.00. Se va susţine doar proba orală, nu şi cea scrisă”, a transmis Laurica Ciurari, profesor coordonator al centrului de examinare DELF de la Suceava.

Reamintim că Institutul Francez Iaşi organizează, în perioada 25-26 februarie, la Colegiul „Petru Rareş”, singurul centru de examinare DELF din judeţ, cea de-a treia sesiune DELF, iar înscrierile se pot face până la data de 15 februarie.

Certificarea DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française) este o diplomă de limbă franceză creată şi eliberată de statul francez, care certifică nivelul de limbă evaluat. Diplomele şi examenele DELF au patru niveluri, după cum urmează: A1 – nivel de descoperire, A2 – nivel intermediar, B1 – nivel de trecere şi B2 – nivel avansat.
Tarifele pentru susţinerea examenului sunt DELF A1 - 160 de lei, DELF A2 - 220 de lei, DELF B1 - 295 de lei şi DELF B2 - 325 de lei.

„Diploma este valabilă pe viaţă, este recunoscută la nivel internaţional şi reprezintă un atu pentru o viitoare carieră, dat fiind faptul că există o cerere importantă de cunoscători de limbă franceză în ţară, din partea companiilor franceze, dar şi în străinătate. Piaţa francofonă din România este foarte ofertantă, iar această diplomă este o recomandare foarte puternică. Limba franceză oferă posibilitatea de angajare într-un spaţiu mai larg, facilitând mobilitatea pe piaţa muncii”, a mai completat Laurica Ciurari, coordonatoarea centrului de examinare DELF de la Suceava.

În cele două sesiuni de evaluare de la Colegiul „Petru Rareş” au fost examinaţi aproape 100 de candidaţi. Lucrările sunt evaluate de corectori acreditaţi din judeţ, supravegherea fiind asigurată de Institutul Francez Iaşi.

Informaţii suplimentare despre examen se pot obţine de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, pe pagina www.cnprsv.ro sau la adresa laura25rom@yahoo.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simulări gratuite ale examenului de limbă franceză DELF, la începutul lunii februarie.
 Vizualizări articol: 2508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simulări gratuite ale examenului de limbă franceză DELF, la începutul lunii februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei