Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2017 - Anul XXII, nr. 5 (6421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANM: Marţi, posibil cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, se vor înregistra -28 grade Celsius

Marţi dimineaţă va fi cel mai probabil cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, fiind preconizată o minimă de -28 de grade Celsius, a anunţat directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferinţa MAI.

Pentru următoarele trei zile, în toată ţara vom avea valori specifice fenomenului de ger pentru că atât maximele pe timpul zilei, cât şi minimele pe timpul nopţii vor fi deosebit de coborâte, aceasta însemnând dacă astăzi -16 -10 grade, mâine dimineaţă - 21 -10 grade, iar marţi dimineaţă va putea fi cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, -28 -11 grade la scara întregii ţări. În plus, e şi atenţionarea meteorologică de cod galben pentru jumătatea estică a ţării, zone în care cele 22 de judeţe aflate sub cod galben vor fi din nou afectate de intensificări ale vântului ce pot depăşi la rafală 70-75 km/h. Ninsoarea nu va înceta, vom mai avea, nu în cantităţile care au fost în ultimele 24 de ore, dar va fi posibilă din nou spulberarea şi troienirea zăpezii, condiţii în care, asociate şi cu temperaturile deosebit de scăzute, în aceste zone atenţia va putea fi maximă. Indicele de răcire înregistrează valori foarte mari, având în vedere temperaturile foarte scăzute, care, asociate cu intensificările vântului, creează un disconfort termic deosebit de accentuat. Dacă marţi vom înregistra valori termice în uşoară scădere comparativ cu ziua de luni, aceasta se datorează unui nou ciclon", a declarat Elena Mateescu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANM: Marţi, posibil cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, se vor înregistra -28 grade Celsius.
 Vizualizări articol: 5656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANM: Marţi, posibil cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, se vor înregistra -28 grade Celsius0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei