Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2017 - Anul XXII, nr. 5 (6421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La „datorie”

Şoferii băuţi au făcut probleme mari în trafic, în ciuda gerului şi a zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finele săptămânii trecute nu a fost lipsit de evenimente rutiere în care au fost implicaţi şoferi băuţi, în ciuda condiţiilor meteo extreme. Peste 150 de poliţişti au fost prezenţi la acţiuni de control în trafic, în special seara şi noaptea, fiind suspendate peste 20 de permise de conducere şi aplicate zeci de amenzi. Din fericire, pozitiv este că până ieri seară pe raza judeţului Suceava nu au avut loc accidente rutiere grave, cu victime cu leziuni grave sau decedate.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.30, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, un autoturism scăpat de sub control a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Suceava, şoferul, care era uşor rănit. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.15, o patrulă de la Secţia Rurală Marginea a depistat pe un drum comunal din localitate un şofer în vârstă de 29 de ani, din Vicovu de Sus, care emana halenă alcoolică, după verificarea cu etilotestul rezultând o concentraţie de 0,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

Sâmbătă noapte, aproape de miezul nopţii, pe DJ 209, în satul Măriţei, comuna Dărmăneşti, a fost depistat un localnic în vârstă de 58 de ani, din Dărmăneşti, care avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în jurul miezului nopţii de sâmbătă spre duminică, un autoturism care circula dinspre Dorna Candrenilor spre Vatra Dornei a derapat şi a intrat într-un gard. La faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Dorna Candrenilor, cu o concentraţie de  0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat

Într-un alt caz, în jurul orei 1.00 din noapte, pe raza comunei Valea Moldovei, a fost identificat un tânăr la volanul unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, care avea o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestea sunt doar câteva din exemplele de şoferi băuţi depistaţi la finele săptămânii trecute, în cadrul acţiunilor de control ale poliţiştilor rutieri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii băuţi au făcut probleme mari în trafic, în ciuda gerului şi a zăpezii.
 Vizualizări articol: 2783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Şoferii băuţi au făcut probleme mari în trafic, în ciuda gerului şi a zăpezii4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei