Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2017 - Anul XXII, nr. 5 (6421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cel mai nou film al lui Nae Caranfil

„6,9 pe scara Richter”, la Suceava, la doar câteva zile de la lansare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai nou film al apreciatului regizor Nae Caranfil, "6,9 pe scara Richter", va fi difuzat la Cinema Modern Suceava în ultima vineri a lunii ianuarie, la doar câteva zile de la premiera naţională. Regizorul filmelor "Filantropica", "Restul e tăcere", "Asfalt Tango", revine pe marile ecrane cu "6,9 pe scara Richter", o comedie cu accente de musical şi prima peliculă la care cineastul semnează nu doar scenariul şi regia, ci şi muzica şi versurile.

Vizionarea de gală de la Suceava, din 27 ianuarie, ar putea beneficia de prezenţa în sală a unora dintre cei implicaţi în realizarea acestei producţii cinematografice, evenimentul fiind organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Radio As. Astfel se continuă seria de acţiuni de promovare a filmului românesc, misiune pe care municipalitatea suceveană şi-a asumat-o chiar de la redeschiderea Cinematografului Modern.

„În continuare ne propunem să promovăm filmul românesc. Avem un parteneriat pentru Caravana Filmului Românesc, care va poposi şi în Suceava în acest an, şi un parteneriat cu Cristi Mungiu, pe care îl negociem acum. Filmul românesc este şi va fi o prioritate la Cinema Modern şi în acest an”, a spus primarul Ion Lungu.

Lungmetrajul "6,9 pe scara Richter", produs de Mobra Films, îi are în rolurile principale pe Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban şi Simona Arsu.

Personajul principal al filmului, interpretat de Laurenţiu Bănescu, este un tânăr actor de teatru care navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie (Maria Obretin) şi obsesia marelui cutremur devastator, anunţat ca iminent de toţi aşa-zişii experţi. Însă, un adevărat cutremur pentru el se dovedeşte a fi reapariţia intempestivă a propriului tată (Teodor Corban), după decenii de absenţă. Manipulator şi amoral, tatăl se instalează în universul fiului, confiscându-l cu totul şi bulversându-i existenţa.

Nae Caranfil a scris şi regizat şase lungmetraje: "Closer to the Moon" (primul său film în limba engleză, cu Vera Farmiga şi Mark Strong); "Restul e tăcere" (2007), în competiţie la Festivalul de Film de la Locarno; "Filantropica" (2002), cu peste 100.000 de spectatori în România; "Asfalt Tango" (1996), cu Charlotte Rampling; "Dolce far niente" (1998) — în competiţie la Festivalul de Film Karlovy Vary; "E pericoloso sporgersi", care a avut premiera la Directors' Fortnight la Cannes, 1993.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „6,9 pe scara Richter”, la Suceava, la doar câteva zile de la lansare.
 Vizualizări articol: 2337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„6,9 pe scara Richter”, la Suceava, la doar câteva zile de la lansare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei