Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2017 - Anul XXII, nr. 4 (6420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacție poliție

Bărbat reținut în arestul IPJ Suceava, după ce s-a bătut într-un restaurant din Șcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Șcheia, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, pentru 24 de ore, după o bătaie izbucnită în  noaptea de 2 spre 3 ianuarie, într-un restaurant din localitatea de domiciliu. Măsura reținerii a fost luată joi după-amiază, după ce polițiștii judiciariști suceveni au completat probatoriul și, împreună cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, au extins urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie, printr-un apel la 112 Poliția a fost sesizată că în restaurantul din Șcheia are loc un scandal. Din verificări a rezultat că doi bărbați care s-au întâlnit în local s-au încăierat, conflictul verbal degenerând în bătaie în toată regula. Polițiștii au stabilit că cel care a fost agresor este Constantin S., în vârstă de 41 de ani.

În urma agresiunii, a fost distrusă clanța de la o ușă și o mască ornamentală, prejudiciul de 2.000 de lei fiind între timp achitat.

Dacă pentru agresiunea în sine nu se puteau lua măsuri prea aspre, anchetatorii au ajuns la concluzia că în cauză sunt întrunite elementele comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Asta pentru că scenele violente s-au petrecut într-un loc public, de față cu mai multe persoane cărora li s-a indus o stare de teamă și insecuritate.

Bărbatul identificat ca agresor a petrecut 24 de ore în arest, după care ieri a fost pus în libertate. El va fi cercetat în continuare în dosarul penal de tulburare a ordinii și liniștii publice, fără însă a avea impuse interdicții sau restricții.

Măsura de reținere este un mesaj al Poliției pentru cei care nu realizează gravitatea implicării în acte de violență, cu atât mai mult în locuri publice.

„Poliţiştii  atrag atenţia că vor dispune măsuri preventive privative de libertate în toate cazurile în care se tulbură în mod grav ordinea şi liniştea publică, nefiind tolerate comportamente de natură a induce un sentiment de insecuritate în comunitate”, a transmis comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut în arestul IPJ Suceava, după ce s-a bătut într-un restaurant din Șcheia.
 Vizualizări articol: 4760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat reținut în arestul IPJ Suceava, după ce s-a bătut într-un restaurant din Șcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei