Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2017 - Anul XXII, nr. 4 (6420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trist, dar adevărat

Crimă după o beţie cu spirt sanitar: un tânăr a omorât un bătrân în bătaie pentru un pahar de suc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţişti în cazul de omor de la Baia, unde un bătrân în vârstă de 63 de ani a fost găsit mort la intersecţia a două drumuri din comuna Baia. Crima a fost comisă în seara zilei de 4 ianuarie, însă cadavrul a fost descoperit abia a doua zi dimineaţă. La autopsie s-au descoperit multiple leziuni interne şi s-a stabilit că bătrânul a fost bătut crunt, cu pumnii, cu picioarele şi cu un leaţ smuls dintr-un gard. Mobilul crimei, care rezultă din primele cercetări, este unul pe cât de pueril pe atât de înfiorător: autorul şi victima şi-au băut minţile, consumând alcool sanitar, iar tânărul s-a supărat pe bătrân că acesta avea şi o sticlă de suc, însă nu a vrut să-i dea şi lui să „stingă” alcoolul.

În dimineaţa zilei de 5 ianuarie, poliţiştii de la Postul comunal Baia au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat zace mort în drum. Omul avea urme de sânge la cap, iar lângă cadavru au fost găsite o sticlă de spirt sanitar şi una de suc. Bărbatul decedat a fost identificat în persoana lui Neculai Budai, în vârstă de 63 de ani. Medicii legişti au stabilit la autopsie că bărbatul a avut parte de o moarte violentă, având multiple traumatisme la nivel cranian, facial şi toracic. Cele mai multe şi mai grave leziuni erau produse prin lovire cu un corp contondent, stabilindu-se ulterior că este vorba de un leaţ smuls dintr-un gard din apropiere de locul crimei.  

Ancheta a fost preluată de ofiţeri judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

După ce au efectuat audieri, poliţiştii au ajuns, joi seară, la localnicul Marius Andrei Varvara, în vârstă de 19 ani, care a fost văzut împreună cu victima. Din cercetări rezultă că tânărul a exercitat, cu intenţie, acte de violenţă de intensitate ridicată asupra victimei, cu pumnii, picioarele şi cu bucata de lemn, provocându-i leziuni grave, care au dus în scurt timp la deces. Crima a fost comisă pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, rezultă din cercetări.  

În urma probatoriului administrat, procurorul criminalist a decis să pună în mişcare acţiunea penală faţă de tânărul de 19 ani pentru comiterea infracţiunii de omor. Suspectul a fost mai întâi reţinut în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Ieri după-amiază, tânărul a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Marius Andrei Varvara pentru comiterea infracțiunii de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă după o beţie cu spirt sanitar: un tânăr a omorât un bătrân în bătaie pentru un pahar de suc.
 Vizualizări articol: 7474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Crimă după o beţie cu spirt sanitar: un tânăr a omorât un bătrân în bătaie pentru un pahar de suc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei