Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2016 - Anul XXI, nr. 297 (6410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din rău în mai rău

Un autoturism a luat foc, după ce în urmă cu două ore fusese implicat într-un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism a luat foc marţi seara pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, după ce în urmă cu două ore fusese implicat într-o tamponare frontală, în aceeaşi zonă a bulevardului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.55 pe bulevard, în timp ce la volanul autoturismului Renault Modus se afla un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiu. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism VW Passat, care rula din sens opus şi era condus de un bărbat de 36 de ani din localitate. În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 24 de ani din autoturismul VW a fost rănită uşor. Problemele nu s-au oprit aici pentru proprietarul autoturismului Renault Modus. Peste aproximativ două ore, în jurul orei 19.00, proprietarul maşinii, fiul celui aflat la volan în momentul accidentului, a sunat la 112 anunţând că autoturismul a luat foc în zona compartimentului motor, în timp ce era parcat. La faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care a reuşit stingerea incendiului. Proprietarul maşinii a povestit că după ce fusese implicat în accident, autoturismul a fost parcat în zona bulevardului. La ora 19.00, proprietarul a venit la maşină cu intenţia de a porni motorul, pentru a vedea dacă funcţionează. În acel moment a izbucnit un incendiu în zona motorului, pe care bărbatul a încercat să-l stingă cu stingătorul maşinii, fiind nevoie însă şi de intervenţia pompierilor. Pompierii au stabilit cauza producerii incendiului ca fiind un scurtcircuit produs de un conductor electric defect din compartimentul motorului. Pagubele produse în urma incendiului au fost de circa 1.500 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a luat foc, după ce în urmă cu două ore fusese implicat într-un accident.
 Vizualizări articol: 4162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autoturism a luat foc, după ce în urmă cu două ore fusese implicat într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei