Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2016 - Anul XXI, nr. 297 (6410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

PSD Suceava i-a exclus din partid pe doi supleanţi de pe lista pentru Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Organizaţiei Municipale Suceava i-a exclus pe doi dintre membrii supleanţi de pe lista acestui partid pentru Consiliul Local Suceava. Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava a decis în şedinţa de marţi seara excluderea din partid a lui Dan Apetroaie şi Dumitru Rusu. Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, ne-a declarat că cei doi au fost excluşi în primul rând pentru neimplicare în campania electorală a social-democraţilor pentru alegerile parlamentare de anul acesta. Cuşnir a spus că pentru Dan Apetroaie s-a mai luat în considerare, potrivit statutului, că nu a respectat disciplina de partid şi caracterul confidenţial al unor documente sau informaţii de partid şi, în acelaşi timp, i s-a imputat şi faptul că a încălcat o prevedere din statut, potrivit căreia trebuia să dovedească în întreaga sa activitate corectitudine şi moralitate şi să nu aducă daune imaginii şi prestigiului partidului. În acelaşi timp, decizia de excludere din PSD a lui Dumitru Rusu a fost luată şi pentru că acesta nu s-a implicat în campania electorală de la alegerile locale de anul acesta, dar şi pentru că nu a acţionat pentru realizarea obiectivului şi programului partidului şi nici pentru creşterea influenţei partidului în societate, aşa cum este prevăzut în statut.

Dan Ioan Cuşnir a adăugat că membrii Biroului Permanent Municipal au votat cu 24 de voturi „pentru” şi o abţinere pentru excluderea lui Dan Apetroaie, iar decizia în cazul lui Dumitru Rusu a fost luată cu unanimitate de voturi.

Reamintim că într-o altă şedinţă care a avut loc luni seara, Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava a votat cu aproape unanimitate de voturi pentru retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Cristian Boberschi. Decizia a fost luată cu 18 voturi „pentru” şi unul „împotrivă”, urmând ca propunerea de retragere a sprijinului politic să fie înaintată spre aprobare Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava. În condiţiile în care acest for de conducere al social-democraţilor va fi de acord cu propunerea făcută de Organizaţia Municipală Suceava, Cristian Boberschi va fi exclus din Consiliul Local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava i-a exclus din partid pe doi supleanţi de pe lista pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 4541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
PSD Suceava i-a exclus din partid pe doi supleanţi de pe lista pentru Consiliul Local Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei