Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2016 - Anul XXI, nr. 297 (6410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune de control printre taximetriştii suceveni

Joi, 22 Decembrie 2016 (14:27:23)
În judeţul Suceava a fost organizată în perioada 20 – 21 decembrie o acţiune pentru protejarea drepturilor cetăţenilor care apelează la serviciilor taximetriştilor şi creşterea gradului de siguranţă rutieră a acestora.Acţiunile au fost derulate pentru intervale scurte de timp, maximum 2 ore, şi au fost dispuse aleatoriu pe raza municipiilor judeţului. Defecţiunile tehnice ale vehiculelor, nerespectarea legislaţiei rutiere de şoferii de taxi pun în pericol siguranţa clienţilor care plătesc un serviciu de transport pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă.De asemenea, nerespectarea prevederilor legii privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, în special cu referire la pornirea aparatului de taxat şi a lămpii de semnalizare aferente, aduce prejudicii altor transportatori care respectă legea şi au astfel o concurenţă neloială.În cadrul acțiunii au fost controlate 128 de autovehicule în regim Taxi și au fost aplicate 24 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 lei la Legea 38/2003, privind transportul de persoane în regim Taxi.Totodată, au fost testaţi cu aparatul etilotest 103 şoferi.În cadrul acţiunii a fost identificat un bărbat de 50 ani din municipiul Suceava, care a fost surprins în trafic la volanul autoturismului cu care efectua transport în regim taxi pe str. Calea Unirii din mun. Suceava, fără lampă şi aparat de taxat şi având defecţiuni la sistemul de iluminare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de control printre taximetriştii suceveni.
 Vizualizări articol: 2341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acţiune de control printre taximetriştii suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei