Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 oct 2016 - Anul XXI, nr. 242 (6355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Frumosu

Un şofer băut a produs un accident, după care a fugit de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer a fost prins de poliţişti după ce, fiind sub influenţa alcoolului, a comis un accident şi a fugit de la locul faptei. Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13.40, pe un drum judeţean din comuna Frumosu, şi a fost anunţat la 112 de către şoferul maşinii acroşate de fugar. Acesta le-a povestit poliţiştilor că în timp ce se deplasa prin comună la volanul autoturismului său, a fost acroşat de un autoturism marca Mazda cu numere de înmatriculare provizorii condus de un bărbat care în urma impactului nu a oprit şi a continuat să se deplaseze spre comuna Vatra Moldoviţei. El le-a povestit oamenilor legii că cel care a produs accidentul i s-a părut a fi sub influenţa alcoolului.

Cu ocazia executării controlului în trafic, în scurt timp a fost identificat autoturismul  marca Mazda, care prezenta mai multe avarii ce păreau a fi produse recent şi la volanul căruia a fost identificat conducătorul auto Manuel V., de 43 ani, din comuna Moldoviţa. Acesta staţiona pe strada Gura Dragoşei, la intersecţia cu  DJ 176, în comuna  Frumosu. Când şoferul a coborât de la volanul maşinii poliţiştii au descoperit că emana halenă alcoolică, avea mersul dezordonat şi vorbirea incoerentă. Bărbatul a fost audiat de poliţişti şi în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.Ulterior, Manuel V. a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru prelevarea de mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea acestor probe. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz de a se supune recoltării de probe biologice

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut a produs un accident, după care a fugit de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 2936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer băut a produs un accident, după care a fugit de la faţa locului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei