Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 oct 2016 - Anul XXI, nr. 242 (6355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Un bărbat a intrat în casa soţiei, încălcând un ordin de protecţie emis de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Moara, a ajuns după gratii, după ce a intrat în locuinţa soţiei sale, încălcând un ordin de protecţie emis de judecători. Incidentul a avut loc miercuri, fiind imediat sesizat poliţiştilor de la Secţia de Poliţie Rurală Moara, care s-au deplasat la locuinţa soţiei acestuia. În urma cercetărilor întreprinse, aceştia au constatat că Toma Mandiuc a intrat fără a avea dreptul în interiorul locuinţei, fiind în stare de ebrietate. În urma unor discuţii contradictorii cu soţia, el a început să devină violent, speriind-o pe femeie, care a sunat de urgenţă la 112. Oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului de 46 de ani exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Suceava la data de 25 mai 2016, conform căruia acesta nu avea dreptul de a se apropia de locuinţa soţiei sale, în urma unor fapte cu violenţă în familie.

Infracţiunea comisă în acest caz de bărbat a fost instrumentată de un procuror în cadrul unui dosar penal, în care s-a dispus administrarea probatoriului şi prezentarea în cursul zilei următoare a bărbatului pentru stabilirea unei măsuri preventive. Întrucât Toma Mandiuc era sub influenţa băuturilor alcoolice şi era violent, miercuri seară a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava - Secţia de Psihiatrie Burdujeni. Joi dimineaţă, pe numele bărbatului a fost confirmată de către procuror urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. În aceeaşi zi el a fost externat din spital, pe numele său fiind luată măsura preventivă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an, în acest caz neputându-ne dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei.

La expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, procurorii au dispus eliberarea bărbatului şi trimiterea lui în judecată în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a intrat în casa soţiei, încălcând un ordin de protecţie emis de judecători.
 Vizualizări articol: 3326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat a intrat în casa soţiei, încălcând un ordin de protecţie emis de judecători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei