Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2016 - Anul XXI, nr. 240 (6353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Vecinii i-au furat sume mari de bani din casă unui sucevean plecat la o petrecere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, a fost lăsat fără sume mari de bani din casă de vecinii pe care chiar el i-a invitat la domiciliul său. Furtul a fost comis pe 8 octombrie, însă a fost sesizat la Poliţia municipiului Suceava abia la începutul acestei săptămâni. Între timp, poliţiştii au dat de autori, un bărbat de 32 de ani şi iubita sa, şi au recuperat de la aceştia cea mai mare parte a banilor. Totuşi, până să fie prinşi, cei doi au cheltuit aproape 7.000 de lei, sumă care a rămas deocamdată nerecuperată.

 

A plecat la o zi de naştere şi şi-a lăsat vecinii în casă

Luni, în jurul orei 10.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un  bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat că din locuinţă i s-au sustras 80.000 de lei, 1.900 de lire sterline şi 550 de euro. Bărbatul a relatat că pe 8 octombrie, seara, a fost plecat la o zi de naştere şi i-a lăsat singuri în locuinţa sa pe vecinii săi, Sergiu Dediu, în vârstă de 31 de ani, prietena lui şi fiica acesteia din urmă. Cei trei au rămas în casă pentru a se uita la televizor şi a-şi face de mâncare. Când a revenit, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, bărbatul a găsit uşa închisă, dar neîncuiată, fără ca vecinii care trebuiau să-l aştepte să mai fie în casa sa. După ce a verificat locuinţa a constatat că dintr-un dulap i s-au furat sumele de bani amintite. Bărbatul s-a dus imediat la casa vecinului, Sergiu Dediu, însă acesta nu a fost de găsit. Iniţial, până luni, 10 octombrie, bărbatul l-a căutat de unul singur pe vecin, pe la rude şi prin mediile pe care ştia că le frecventează. În cele din urmă s-a decis să ceară ajutor poliţiştilor.

Ancheta a fost preluată de judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

 

Au recunoscut fapta: 24 de ore de arest şi control judiciar

A doua zi, marţi, poliţiştii i-au identificat pe Sergiu Dediu, în vârstă de 31 de ani şi pe prietena sa, Maria Hriţcu, în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în comuna nemţeană Agapia. Cei doi au recunoscut fapta şi au restituit cea mai mare parte a banilor, cu excepţia sumei de 6.888 de lei. Ei s-au angajat să restituie şi aceşti bani.

În baza probatoriului administrat, pe numele celor doi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Aceştia au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, ieri, au fost prezentaţi în faţa procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, care a decis să fie cercetaţi în stare de libertate, dar sub măsura controlului judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vecinii i-au furat sume mari de bani din casă unui sucevean plecat la o petrecere.
 Vizualizări articol: 5036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vecinii i-au furat sume mari de bani din casă unui sucevean plecat la o petrecere3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze roz Dacă ne plac murăturile nu doar gustoase, ci mai ales aspectuoase, această conservă de varză pentru iarnă va fi o bucurie şi la preparare, pentru că se face rapid, şi la servire, pentru că stârneşte zâmbete de admirație şi mormăieli... Citeşte