Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2016 - Anul XXI, nr. 240 (6353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nimic de reproşat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atunci când Naţionala noastră obţine vreun rezultat care e departe de aşteptările noastre, de obicei trebuie să-mi cenzurez drastic vocabularul pentru a face articolul cât de cât publicabil. Alaltăieri s-a petrecut exact o asemenea chestie: deşi plecam favoriţi, n-am reuşit mai mult de un egal fără goluri. Mai mult, nici fotbalul prestat n-a avut darul să ne aducă măcar o rază de lumină în suflet. Cu toate acestea, nici în timpul meciului n-am simţit nevoia să înjur ca pe malul Prutului, când nu muşca niciun peşte, şi nici la sfârşit nu am avut nevoie de antinevralgice. Aş zice că, dimpotrivă, apreciez că băieţii noştri au obţinut maximum de performanţă în condiţiile de acolo, adică au supravieţuit! Chiar dacă asta înseamnă fracturi, întinderi, dinţi lipsă, important e că au ieşit vii de pe panarama aia de covor ros, pe care nesimţiţii ăia n-au avut măcar bunul-simţ de a-l înlocui cu unul mai puţin ros. Afirm răspicat că în aproape 60 de ani de când mă uit la meciuri de fotbal, niciodată, absolut niciodată, nu mi-a fost dat să văd o asemenea atrocitate. N-a fost nicio secundă vorba despre fotbal, ci doar de o tentativă perpetuă, cu durata de peste 90 de minute, de omor cu premeditare. Nenorociţii ăia, dintre care câţiva chiar ştiau cu mingea, n-au practicat un joc pur şi simplu aspru sau brutal, cum fac de regulă echipele slabe, ci au avut drept unic scop schilodirea adversarului. Iar asta se petrecea, cam la fiecare fază, sub privirile absolut tandre ale imbecilului cu fluier, portughezul care trebuie că la plecare avea în bagaj şi o sondă!... că doar n-o fi fost complice la vedere fără vreun interes absolut consistent. Ca atare, nefiind vorba de fotbal, nu am absolut nimic de reproşat fotbaliştilor noştri, în echipă sau cu bucata. Mai zic şi că dacă Naţionala noastră ar fi jucat vreodată, indiferent unde, în România sau în deplasare, la măcar jumătate din nivelul de duritate al asasinilor din Kazakhstan, ar fi terminat meciul în 7 sau maximum 8 jucători. Aţi sesizat câte cartonaşe au primit asasinii? Fix 2... şi alea doar galbene! Abia aştept returul de la anul, în care sper să le dăm măcar câte un gol pentru fiecare intrare criminală de alaltăieri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nimic de reproşat.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Nimic de reproşat5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze roz Dacă ne plac murăturile nu doar gustoase, ci mai ales aspectuoase, această conservă de varză pentru iarnă va fi o bucurie şi la preparare, pentru că se face rapid, şi la servire, pentru că stârneşte zâmbete de admirație şi mormăieli... Citeşte