Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2016 - Anul XXI, nr. 240 (6353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 octombrie

Circul Orlando vă invită la spectacol, în parcarea Shopping City

Circul Orlando vine pentru prima dată la Suceava, în parcarea Shopping City Suceava, în perioada 13-16 octombrie, unde va prezenta cel mai nou şi impresionant spectacol, ,,Stelele Circului''. Cu o experienţă vastă în domeniul divertismentului, cel mai renumit circ privat din România aduce în faţă publicului o distribuţie internaţională de artişti. Spectacolul îmbină vibraţia tinereţii, însufleţită de o antrenantă jonglerie, numere de o senzualitate dramatică prezentate la mare înălţime, demonstraţii impresionante de coregrafie şi sărituri la trambulină, dresuri inedite de lei, tigri, cămile, lame, zebre, cai, precum şi un umor delicios întreţinut de clovnul incredibil de amuzant. În plus, sucevenii vor descoperi în interiorul circului cea mai luxoasă sală de spectacole mobilă din România, echipată după cele mai înalte standarde europene. Circul Orlando oferă mai mult decât un spectacol, este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele, prin stilul unic, cu costume colorate, muzică deosebită şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă, viteză şi acrobaţii elegante aproape eterice. Reprezentaţiile vor avea loc joi şi vineri, la ora 18:30, sâmbătă, la orele 15:30 şi 18:30, iar duminică, la orele 11:00 şi 15:30.

 

Târg de handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, în perioada 14-16 octombrie, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al artizanilor iscusiţi în realizarea articolelor handmade. Cei care vizitează târgul vor descoperi cercei, coliere, brăţări, inele, butoni, insigne şi diferite podoabe create prin cele mai ingenioase tehnici, vaze, tablouri, cutii de bijuterii şi alte decoraţiuni pentru un ambient personalizat, papioane şi accesorii vestimentare neconvenţionale, dar şi cosmetice naturale. Toate articolele au un puternic caracter de unicitate, fiind create manual.

 

Joi, 13 octombrie

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19:00, cu spectacolul „Toamna Simfonic Aniversar”. După 15 ani în care Tudor Gheorghe a răsfăţat publicul cu “Anotimpurile poeziei româneşti”, cu spectacole minunate de care s-au bucurat deopotrivă tinerii şi vârstnicii, maestrul revine cu „Toamna Simfonic Aniversar”, o altfel de poveste. Biletele costă 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, etaj II, de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, telefon 0230 523 718.

 

Orchestra de Cameră a Universităţii de Arte Iaşi concertează la Suceava

Orchestra de Cameră a Universităţii de Arte "George Enescu" Iaşi va concerta pe scena Auditoriumului "Joseph Schmidt" USV, începând cu ora 19.00. Concertul de muzică contemporană va cuprinde lucrări de Yordan Goshev, Filip Pavlov, Ciprian Ion, Romeo Cozma.Preţul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru studenţi şi elevi.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Suceavasau pot suna la telefon 0752 092 606.

 

"Singură în faţa dragostei şi a morţii", la Teatrul „Matei Vişniec”

De la ora 19.00, Teatrul Municipal „Matei Vişniec” îi invită pe suceveni la un spectacol din ciclul teatral „Actorul în prim plan”, în care publicul este invitat să cunoască actorii prin prisma spectacolelor cu un singur personaj. În distribuţia spectacolului: actriţa Clara Popadiuc, la chitară - Ştefan Lupu, regia artistică - Andrei Munteanu. Durata spectacolului este de 50 de minute. Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta peste 16 ani. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi şi pensionari. Biletele pot fi procurate de la casierie, care este deschisă de marţi până vineri, inclusiv, între orele 11:00-16:00.

 

Sâmbătă, 15 octombrie

Gaşca Zurli revine la Shopping City

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă de teatru privat pentru copii, revine la Shopping City Suceava, de la ora 15:00, în parcarea centrului comercial, cu spectacolul ”Întâmplări din lumea poveştilor”. Personajele Zurli vin la Suceava cu un show educativ, cu numeroase cântece noi, antrenante, multă veselie şi mesaje educative pe care copiii le reţin cu uşurinţă şi chiar cu plăcere. Fetiţa Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăţa împreună cu cei mici două lecţii importante: lecţia prieteniei şi lecţia promisiunilor respectate. Spectacolul pe care îl va susţine Gaşca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare liberă, iar la distracţie sunt invitaţi toţi copiii şi părinţii care vor să se întâlnească cu îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura. În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat în parcarea centrului comercial la intrarea dinspre magazinul Decathlon şi va fi transmis live şi pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, aşa încât cei prezenţi să se poată bucura de frumuseţea tuturor momentelor care vor avea loc în timpul evenimentului. În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a-i cunoaşte în realitate pe eroii lor şi de a-şi achiziţiona produsele personalizate marca Zurli. Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sutede spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva şi vor fi cu siguranţă pe placul celor mici.

 

Zi dedicată copiilor, la Iulius Mall

Sâmbătă este ziua dedicată copiilor la Iulius Mall Suceava. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici îşi pot dezvolta imaginaţia şi îndemânarea, participând la atelierul de creaţie. De această dată, năzdrăvanii vor învăţa să realizeze tablouri colaj din seminţe şi boabe. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar cei de la Creativ & Deco le vor arăta etapele de creaţie. La final, copiii pot dărui tablourile de toamnă părinţilor sau îşi pot decora camera. De la ora 16.00, se dă startul distracţiei. Clovnul Bobo este gazda petrecerii şi îi va amuza pe ştrengari cu jocuri, concursuri şi farse antrenante.

 

Spectacolul “Trenul de noapte”, la Teatrul „Matei Vişniec”

De la ora 19:00, la Teatrul „Matei Vişniec” din municipiul Suceava va avea loc spectacolul “Trenul de noapte”, după o piesă scrisă de Ioan Groşan, regia artistică Octavian Jighirgiu. Distribuţia: Şeful de gară - Cătălin Ştefan Mîndru, Acarul Simion - Sergiu Moraru, Mama - Cristina Florea, Moartea - Delu Lucaci, Baba Teodosia - Clara Popadiuc. Preţul unui bilet este 20 de lei şi 10 lei pentru studenţi şi pensionari. Program casierie: miercuri-vineri, între orele 11:00-16:00.

 

Duminică, 16 octombrie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

 

Retro Parada Toamnei, pe esplanada Iulius Mall

De la ora 10.00, pe esplanada de la intrarea principală în Iulius Mall Suceava va staţiona Retro Parada Toamnei. Iubitorii de automobile vor putea admira maşini care au făcut istorie şi le vor putea afla poveştile. Evenimentul este organizat de Retromobil Club, oferind colecţionarilor prilejul de a-şi expune automobilele cu amprenta trecutului. Printre mărcile prezentate la paradă se numără Mercedes „Coadă de rândunică”, Volkswagen Beetle, Jaguar, Daimler, Triumph şi alte maşini retro. Totodată, cei doritori se vor putea fotografia alături de vehiculele impunătoare prin frumuseţea lor.

 

Miercuri, 19 octombrie

Concert cu Mihai Mărgineanu, pe scena Casei de Cultură Suceava

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava invită sucevenii la un concert susţinut de Mihai Mărgineanu & Banda, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentişti (Cristi Horia – vioară, Michele Vişan - chitară acustică, Kiba Dachi - chitară bass, Nicu Dumitrescu – percuţie, Florin Ionescu – tobe), Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu binecunoscutele sale piese: "Mă iubeşte femeile", "Cu fotografia ta", "Femei, femei", "Paraschiva", "Melci, scoici, raci" sau "Zariţa Zanga". Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 10 lei pentru studenţi şi elevi. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Suceava sau pot suna la 0752 092 606.

 

Spectacolul pentru copii „Fram, Ursul Polar”

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 9:00 şi de la ora 10:30, spectacolul pentru copii „Fram, Ursul Polar”, adaptare după Cezar Petrescu. Regia: Izabela Oancea. Muzica: Sorin Oancea. Distribuţie: Fram - Lucian Tatu, Leul Rajah - Relu Negru; Nina Balerina - Sion Geanina; directorul circului – Mihai Paun; Tănase – Mihail Pluta; Toto – Izabela Oancea. Biletele costă 12 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul I, tel. 0230 523 718 şi de la difuzorii din şcoli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze roz Dacă ne plac murăturile nu doar gustoase, ci mai ales aspectuoase, această conservă de varză pentru iarnă va fi o bucurie şi la preparare, pentru că se face rapid, şi la servire, pentru că stârneşte zâmbete de admirație şi mormăieli... Citeşte