Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 oct 2016 - Anul XXI, nr. 239 (6352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Promoţie

BRD a lansat o campanie atractivă pentru pensionari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

BRD a lansat o campanie atractivă pentru pensionari. Banca le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD comisioane 0 pentru o perioadă de un an de zile şi dobânzi preferenţiale la depozite şi credite. Până la sfârşitul lunii noiembrie 2016, promoţia BRD senior le oferă pensionarilor şi şansa de a câştiga, prin două trageri la sorţi, la nivel naţional, unul dintre cele 60 de premii în bani oferite de bancă, 10 premii a câte 5.000 de lei sau 50 de premii a câte 1.000 de lei. Pentru a intra la tragerea la sorţi, pensionarii trebuie să facă cel puţin două operaţiuni cu cardul BRD, operaţiuni comerciale, adică să-şi achite cumpărăturile cu cardul. Tragerile la sorţi se vor face după încheierea campaniei, pe 30 noiembrie 2016.

 

Oferte speciale pentru seniori

În cadrul unei conferinţe de presă organizate marţi, 11 octombrie, la sediul BRD din strada Ştefan cel Mare Nr. 35 Suceava, la care au fost invitaţi şi câţiva seniori ai băncii, Monica Vornicu, director grup retail Suceava al BRD - Groupe Societe Generale, a declarat: „Suntem astăzi în faţa dumneavoastră, pentru că ne place, an de an, să-i sărbătorim, la ceas de toamnă, pe clienţii noştri pe care îi considerăm întotdeauna clienţi de suflet, pentru că sunteţi printre clienţii cei mai fideli ai băncilor şi ne mândrim că suntem banca iubită şi apreciată de mulţi pensionari din judeţul Suceava. Vrem să sărbătorim pensionarii noştri şi lansăm un produs nou, în cadrul Campaniei seniori, pe care l-am numit <Un zâmbet odată cu toamna>. Dăm startul unei campanii pe care o adresăm unei categorii speciale, seniorii, pentru că vârsta nu trebuie să fie niciodată un criteriu pentru a lăsa deoparte o categorie de oameni, ci din contră. Trebuie să ne arătăm disponibilitatea, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu produse destinate nevoilor dumneavoastră. Pensionarii care aleg să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD vor putea beneficia de această campanie, valabilă până pe 30 noiembrie 2016”. Monica Vornicu a completat că în promoţie sunt incluse o gamă mai largă de produse şi servicii dedicate, „clienţii beneficiind de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea şi administrarea contului curent în lei, deschiderea şi administrarea contului de economii în lei, emiterea, reînnoirea şi administrarea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, două alerte de tip SMS, gratuite/lună la creditarea contului curent cu sume de peste 500 de lei, plata facturilor prin ATM-urile sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă”. Clienţii beneficiază, de asemenea, de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele în lei şi conturile de economii în lei deschise la BRD. Pentru depozitele la termen în moneda naţională seniorii beneficiază de dobânzi speciale, mai mari cu 0.10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Autocont în lei beneficiază de un bonus de 0.15% faţă de dobânda standard. Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei.

 

Cei mai fideli seniori suceveni, premiaţi

La conferinţa de presă organizată ieri au fost prezenţi şi Adrian Jantea, director regional executiv BRD - Groupe Societe Generale SA - Regiunea Piatra Neamţ şi Adrian Sorocaniuc, director grup BRD - Groupe Societe Generale SA - Regiunea Piatra Neamţ  - Grup Suceava. Adrian Jantea le-a mulţumit pensionarilor că sunt clienţii BRD şi a spus că fidelitatea unora dintre ei va fi răsplătită cu câte un card cadou, pentru că, în timpul acestei promoţii, lansate în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori. La Suceava, ieri, au fost premiaţi cu un card cadou încărcat cu suma de 400 de lei şi câte o umbrelă câţiva pensionari, printre care Maria Pasăre, clientă BRD din 2007,  Ilie Papuc, client BRD din 2004, Dumitru Zverchea, client BRD din 2009, Ioan Tocar, client al băncii din 2005. Monica Vornicu le-a adresat şi ea un cuvânt de mulţumire seniorilor: „Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi, mai ales, să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BRD a lansat o campanie atractivă pentru pensionari.
 Vizualizări articol: 3008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
BRD a lansat o campanie atractivă pentru pensionari1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei