Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 oct 2016 - Anul XXI, nr. 239 (6352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trimişi în judecată

Doi fraţi şi iubita unuia dintre ei, în boxa acuzaţilor după bătăi într-un club şi o benzinărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, fraţi, din Vicovu de Jos, şi prietena unuia dintre ei au fost trimişi în judecată la pachet, într-un dosar care vizează fapte cu violenţă comise într-un club din Rădăuţi şi într-o benzinărie din Vicovu de Sus. Tânăra care a ajuns şi ea inculpată într-un dosar privind fapte cu violenţă, fapt mai rar întâlnit, este acuzată că a sărit în apărarea iubitului într-un mod foarte violent, lovind una dintre victime, un bărbat, în mod repetat, cu o sticlă în cap. Toţi cei trei au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar anchetatorii au reţinut că modul în care au acţionat agresorii a tulburat în mod vădit ordinea şi liniştea publică. De asemenea, în ambele cazuri victimele au suferit leziuni serioase.

 

Au încercat să-l arunce pe patronul unui club de la etaj

Prima victimă a agresorilor este un patron de club din municipiul Rădăuţi. Pe 10 iulie 2016, un grup de tineri băuţi au început să deranjeze persoanele din respectivul local. Patronul clubului, Radu L., a mers către grupul de tineri pentru a-i linişti. Din păcate, nu a reuşit să aplaneze conflictul, ci, din contră, a devenit principala victimă din acest caz.

Din cercetări rezultă că patronul clubului a fost lovit în plină figură, moment în care s-a retras la etajul clubului. Aici, lucrurile aveau să ia o turnură cu mult mai gravă. Victima a fost lovită în mod repetat în zona capului şi a corpului, căzând la pământ. Mai mult, doi dintre agresori au încercat să-l arunce pe bărbat peste balcon, însă nu au reuşit.

Agresorii au fost identificaţi în persoana fraţilor Constantin şi Narcis Mihăiţă Aga. Ultimul are la activ mai multe episoade violente în care a fost implicat.

Anchetatorii au date şi că inculpatul Constantin Aga l-a ameninţat cu moartea pe patron dacă sesizează Poliţia. Victima a ajuns la Spitalul municipal Rădăuţi, fiind diagnosticată cu leziuni care au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale.

 

Agresiune în cuplu: sticle în cap şi tăieturi pe faţă cu cioburi

După acest episod agresiv cei doi au fost cercetaţi în libertate.

Constantin Aga avea însă să recidiveze pe data de 1 august, în benzinăria „Ruro Tehnic” din oraşul Vicovu de Sus. Din ancheta poliţiştilor a rezultat că inculpatul Constantin Aga a avut o altercaţie cu un bărbat, Romică S.. Acesta din urmă a pus mâna pe o sabie, în timp ce Aga pe o umbrelă de la terasa benzinăriei. Bărbatul care avea să devină victimă a fost deposedat de sabie şi a fugit în interiorul benzinăriei, unde a fost urmărit de inculpat. Aici, după cum rezultă din imagini, inculpatul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri în plină figură. În altercaţie a intervenit şi Maricica Hasna, iubita lui Constantin Aga. Nu însă pentru a-i despărţi.

Anchetatorii au stabilit că tânăra a luat o sticlă cu alcool de pe raft şi a început să-i aplice mai multe lovituri persoanei vătămate, la nivelul capului. Constantin Aga a luat apoi sticla de băutură care se afla la iubita sa, a spart-o de capul bărbatului, după care a continuat să-i aplice mai multe lovituri cu ciobul de sticlă în zona feţei, după care cu pumnii şi picioarele. Victima a suferit leziuni care au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale, cu precizarea că a suferit şi un prejudiciu estetic.

 

Trimişi în arest la domiciliu

Două agresiuni grave aşadar, în urma cărora inculpaţii au fost plasaţi în arest la domiciliu. Contestaţiile făcute ulterior în instanţă, în care aceştia au cerut ca măsura arestului la domiciliu să fie înlocuită cu una mai puţin aspră, le-au fost respinse de fiecare dată. Inculpaţii au numeroase obligaţii şi restricţii, cea mai importantă fiind că nu au voie să părăsească locuinţele unde au optat să-şi execute măsura restrictivă.

Procesul în care vor fi judecaţi cei doi fraţi şi tânăra va începe la Judecătoria Rădăuţi.

Până la o decizie definitivă a instanţei de judecată, inculpaţii se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi şi iubita unuia dintre ei, în boxa acuzaţilor după bătăi într-un club şi o benzinărie.
 Vizualizări articol: 6431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi fraţi şi iubita unuia dintre ei, în boxa acuzaţilor după bătăi într-un club şi o benzinărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei