Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2016 - Anul XXI, nr. 210 (6323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Respect

Ion Lungu va participa la deschiderea de an şcolar în toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea municipalităţii sucevene va fi prezentă luni la festivităţile de deschidere a anului şcolar, la mai multe unităţi de învăţământ, din toate cartierele oraşului.

Primarul Ion Lungu a spus că personal va onora invitaţiile primite de la mai multe unităţi şcolare, dar că va împărţi o parte din responsabilitate cu viceprimarii şi consilierii locali.

„Voi participa la deschiderea anului şcolar la minimum zece unităţi de învăţământ, de la nivel preşcolar la cel liceal: Școala Nr. 6, din Burdujeni Sat,  Școala Nr. 10, din Burdujeni, Școala Nr. 7, din Iţcani, Școala Nr. 8, din George Enescu, Școala Nr. 9, din Obcini, Colegiul Naţional <Ștefan cel Mare>, Colegiul Naţional <Petru Rareş>, Liceul cu Program Sportiv şi Grădiniţa <Aşchiuţă>. Este un gest de respect să particip la deschiderea de an şcolar în toate cartierele, atât faţă de profesori, elevi, cât şi faţă de părinţi”, a anunţat edilul sucevean, care a spus că lista rămâne deschisă, mai ales că sunt insistenţe din partea profesorilor să meargă şi la alte unităţi de învăţământ.

Ion Lungu a menţionat că a făcut un tur al tuturor unităţilor de învăţământ, să vadă lucrările care au fost efectuate, în special în vară, pe durata vacanţei.

„În mare, şcolile arată bine în oraşul nostru. În acest an a fost o problemă, o piedică - modificarea legii achiziţiilor publice, ceea ce a întârziat executarea unor lucrări. În condiţiile în care anumite lucrări pot fi efectuate doar în vară, cât este vacanţă, este complicat să te supui rigorilor din legea achiziţiilor publice. Directorii de şcoli au venit la primărie să le dăm noi dezlegare, să facă aceste lucrări, dar nu avem nici o putere în acest sens”, a precizat şeful municipalităţii sucevene.

Toate unităţile şcolare sunt subordonate administrativ administraţiei locale, de la care primesc fondurile de reparaţii, investiţii, cheltuieli curente şi chiar salarii, iar din consiliile de administraţie ale acestora fac parte atât consilieri locali, cât şi primarul sau reprezentanţii acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu va participa la deschiderea de an şcolar în toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 2532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ion Lungu va participa la deschiderea de an şcolar în toate cartierele Sucevei1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei