Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2016 - Anul XXI, nr. 198 (6311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

„Spune stop traficului de persoane”, tabără de vară la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În municipiul Câmpulung Moldovenesc a avut loc, în perioada 16 – 20 august, tabăra de vară „Spune stop traficului de persoane”, organizată de Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava, alături de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. La activităţile taberei au participat   elevi din centrele de plasament din judeţul Suceava. Scopul acestei tabere a vizat cu prioritate conștientizarea factorilor de risc și abordarea educației pentru prevenirea situațiilor de risc, în special traficul de minori, și totodată adoptarea unei atitudini unitare a instituţiilor statului cu atribuţii în domeniu și a întregii comunități cu privire la pericolul reprezentat de acestea. Participanţii au beneficiat pe parcursul taberei de o serie de activităţi recreative, printre care excursii montane în masivul Rarău (Pietrele Doamnei), destindere şi relaxare la centrul de agrement Aquarium, pelerinaj la mănăstirile din regiune, vizionări de filme pe specific antitrafic, training-uri motivaţionale susţinute de Ecaterina Croitor, preşedinte al asociaţiei ASSOC şi Angela Zarojanu, preşedintele fundaţiei SEVA, seminar Skin Care susţinut de Liliana Vântur, reprezentant Oriflame. Totodată, această activitate a fost sprijinită și de primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, care a asigurat transportul copiilor pe traseele stabilite. Specialiştii Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava, subcomisar de poliţie Elisabeta Liliana Orza şi inspectorii de specialitate Laura Stadler şi Mihai Moisoiu au desfăşurat pe parcursul taberei o serie de activităţi centrate pe prevenirea traficului de persoane (discuţii interactive, concursuri cu premii, vizionări de filme artistice cu tematică antitrafic etc.). Coordonatorul Centrului Regional Suceava, Liliana Orza, a declarat că de această dată „instituții ale statului, dar și reprezentanți ai societății civile și-au dat mâna şi au organizat această tabără pentru copiii din centrele de plasament de pe raza județului Suceava, o tabără în care am găsit o altă abordare a activităților de prevenire pe care le-am desfășurat până acum. Îmbinând activitățile de relaxare cu activități de informare pe tematica traficului de persoane, încercăm să găsim o modalitate cât mai eficientă să ajungem la sufletul acestor adolescenți, prin care să le prezentăm riscurile la care se pot expune și, astfel, să reducem vulnerabilitatea acestor minori în fața traficului de persoane sub toate formele lui, exploatare sexuală, exploatare prin muncă, obligarea la cerșetorie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Spune stop traficului de persoane”, tabără de vară la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Spune stop traficului de persoane”, tabără de vară la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei