Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2016 - Anul XXI, nr. 198 (6311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mulţumiri

O femeie a primit acasă portofelul pierdut în tren: „complici” au fost o tânără cu suflet mare şi un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 73 de ani, din satul Părhăuţi, comuna Todireşti, a ţinut să le aducă mulţumiri publice celor care au pus umărul la o faptă de umanitate care i-a bucurat sufletul. Rodica Bădăluţă şi-a pierdut în tren un portofel în care avea bunuri de valoare, însă a recuperat tot ce avea în el. Mai mult, pentru că se deplasează greu, a mai avut şi surpriza de a primi portofelul chiar acasă. „Complici” la această faptă bună au fost o tânără în vârstă de 18 ani, cea care a găsit portofelul, şi un poliţist care şi-a găsit timp să-i ducă portofelul acasă, deşi nu avea această obligaţie.

Femeia ne-a relatat că se deplasa cu un tren Regio Cacica-Suceava, din care a coborât în staţia Suceava Nord (Iţcani). Din grabă, a uitat pe scaunul din tren un portmoneu în care avea o mulţime de bunuri: un lanţ de aur, o verighetă, actul său de identitate şi al soţului, tichete de călătorie pentru transport, carnete de nevăzători, carduri de sănătate. Aşadar şi bunuri de valoare materială, dar şi documente foarte importante pentru femeie şi pentru soţul ei.

Din fericire pentru bătrână, care şi-a dat seama mult mai târziu că a pierdut portmoneul, Elena Simona Ruxandariu, o tânără din Pârteştii de Jos, nu s-a lăcomit la ce era în portofel. Ea s-a prezentat, alături de încă două tinere, la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare din gară, unde a predat portofelul. Poliţistul de serviciu, agentul-şef adjunct Gabriel Nicolai Moroşan, a preluat portofelul, cu toate bunurile, pe bază de proces verbal. După ce a contactat-o pe femeie a constatat că acesteia nu îi lipseşte nimic, nici măcar suma modică de bani pe care o avea în portofel. Având în vedere că în portmoneu erau şi cele două bijuterii, valoare bunurilor a fost estimată la 1.000 de lei. Cum bătrâna nu a putut veni imediat după portofel, poliţistul s-a dus în cele din urmă personal la domiciliul femeii şi i-a predat bunurile.

„Vreau să le mulţumesc mult celor doi, sunt nişte oameni deosebiţi. Vreau să se ştie pe această cale că mai sunt încă oameni cu suflet, oameni buni, oameni care nu sunt lacomi şi care îşi ajută semenii”, a transmis Rodica Bădăluţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a primit acasă portofelul pierdut în tren: „complici” au fost o tânără cu suflet mare şi un poliţist.
 Vizualizări articol: 4042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
O femeie a primit acasă portofelul pierdut în tren: „complici” au fost o tânără cu suflet mare şi un poliţist5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei