Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2016 - Anul XXI, nr. 198 (6311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Un autoturism a acroşat un tir la Ilişeşti, un tânăr fiind rănit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism în care se aflau patru tineri a acroşat un tir în comuna Ilişeşti, pe DN 17, după ce şoferul autoturismului a încercat să depăşească autocamionul prin partea dreaptă. În urma impactului, un pasager din autoturism a ajuns la spital cu un echipaj al ambulanţei.

Accidentul a avut loc miercuri la prânz, în jurul orei 13.00, în timp ce tirul marca Volvo, care transporta un utilaj, cobora panta pe DN 17, prin centrul satului Ilişeşti, spre Suceava. La un moment dat şoferul acestuia, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava, a intenţionat să vireze dreapta spre un drum lateral şi a făcut o manevră de ocolire prin stânga, intrând pe banda de sens opusă pentru a se putea înscrie în curbă. În acel moment, şoferul de 21 de ani al unui autoturism VW Golf, în care se aflau patru tineri şi care circula în spatele tirului, a încercat să depăşească mastodontul prin partea dreaptă, intrând în coliziune cu cabina acestuia. În urma acroşării, autoturismul a fost aruncat pe drumul lăturalnic din dreapta, la aproximativ 10 metri distanţă.

În urma impactului partea din faţă a autoturismului a fost distrusă, unul dintre ocupanţii maşinii, un tânăr de 19 ani, fiind transportat cu răni uşoare la spital. Aici el a fost diagnosticat cu contuzie genunchi stâng, necesitând pentru vindecare opt zile de îngrijiri medicale. Ceilalţi trei ocupanţi ai autoturismului au refuzat transportul la spital, primind îngrijiri la faţa locului din partea echipajelor de ambulanţă. Cei doiconducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, iar la Spitalul Judeţean Suceava li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii criminalişti au făcut măsurători la faţa locului, în încercarea de a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În acest caz poliţiştii au luat legătura cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, care vor face şi ei verificări privind circulaţia tirului care transporta utilajul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a acroşat un tir la Ilişeşti, un tânăr fiind rănit.
 Vizualizări articol: 3517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autoturism a acroşat un tir la Ilişeşti, un tânăr fiind rănit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei