Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2016 - Anul XXI, nr. 198 (6311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Modelul bulgăresc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După primele rezultate din play-off-ul Ligii Campionilor, rămânem cu gustul sălciu-dulceag al calificării lui Ludogoreţ Razgrad. Este a doua prezenţă în grupele Ligii, în ultimii trei ani, a echipei bulgare. Cum ţara vecină este mai mereu termenul nostru de comparaţie, în aproape orice domeniu, cărui motiv i se datorează acest succes? În primul rînd, trebuie să convenim faptul că nu este vorba despre o echipă de tradiţie. N-aş asemăna-o nici măcar cu CFR Cluj, mai degrabă cu FC Vaslui. Desigur, bulgarii au avut parte de un investitor mai pragmatic decât Porumboiu, sau poate doar mai norocos. Datorită lui, „doar dinamovistul” Cosmin Moţi a simţit ce înseamnă să joci împotriva lui Real Madrid. Şi poate va mai simţi. Este, de asemenea, şi cazul stelitului Keşeru. Despre Prepeliţă se poate spune că a mai respirat „aerul rarefiat” al Ligii Campionilor, numai că el nu prea mai este eligibil pentru primul unsprezece al bulgarilor. Ideea este că am rămas de căruţă, până şi bulgarii se organizează mai bine, căci nu cred că e vorba despre volumul investiţiilor, mai degrabă de administrarea lor.

Trecând la celelalte rezultate, nu ne poate rămâne indiferent eşecul răsunător al Romei, mai ales după scorul avantajos din tur (1-1 la Porto). Ce senzaţie de încropeală a lui Spalletti! L-a folosit pe De Rossi fundaş, iar acesta şi-a făcut rost de un cartonaş roşu în prima repriză, prilej pentru presa italiană să-şi amintească de toate isprăvile asemănătoare ale lui De Rossi, începând cu eliminarea, tot din prima repriză, în meciul cu Statele Unite de la Mondialul din 2006! Iar acum, când un alt coechipier îi ţine isonul în minutul 50, ce pretenţii să mai ai la calificare?! Mai ales când Totti, adevăratul şi unicul căpitan, este ţinut pe bancă...

Deşi era greu de crezut că vom avea ce regreta, iată că Hapoel Be’er Sheva a fost doar la un gol distanţă de a o elimina pe Celtic, după 2-5 în tur! Hoban a marcat pentru 2-0 în minutul 48, astfel că era timp berechet pentru golul calificării, numai că acesta n-a mai vrut să vină. La cât sunt de rari românii în Liga Campionilor, ar fi fost o surpriză cât se poate de plăcută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modelul bulgăresc.
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Modelul bulgăresc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei