Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2016 - Anul XXI, nr. 198 (6311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitație adjudecată

Modernizarea străzilor Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă, încredințată unei firme sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două străzi care nu au fost asfaltate niciodată, deși se află destul de aproape de zona centrală a Sucevei - Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă, urmează să fie modernizate total. Licitația de realizare a acestor investiții a fost finalizată, din cele șase oferte depuse fiind desemnată câștigătoare cea a firmei SUCT Suceava. Asfaltarea acestor străzi a devenit posibilă după realizarea rețelelor de utilități, în cadrul unui alt proiect, pe fonduri europene.

„O licitație importantă a fost finalizată, ambele loturi de lucrări, de modernizare a străzilor Mihail Sadoveanu și Bodgan Vodă, fiind câștigate de SUCT. Pentru strada Mihail Sadoveanu valoarea de adjudecare a lucrărilor de modernizare este de 1.064.441 lei, fără TVA, în vreme ce pentru strada Bogdan Vodă, mai scurtă, costurile de modernizare sunt 257.263 lei”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Pentru această licitația au fost depuse șase oferte, din partea firmelor Autotehnorom, SUCT, Transporturi Auto Botoșani, Fibracis Grup și Conrec. 

Termenul de începere a lucrărilor este însă sub semnul întrebării, până când se termină perioada de 10 zile în care pot fi depuse eventuale contestații.

Valoarea estimată a lucrărilor pentru strada Mihail Sadoveanu era de 1.741.068 de lei fără TVA, din care 52.696 de lei fără TVA reprezentau cheltuieli diverse și neprevăzute.

Pentru strada Bogdan Vodă, valoarea estimată era de 498.688 de lei fără TVA, din care din care 21.440 de lei fără TVA reprezentau cheltuieli diverse și neprevăzute.

Primarul Sucevei a menționat că zilele acestea sunt scoase la licitație pe SEAP alte două străzi care urmează să fie asfaltate, Constantin Moraru din cartierul Ițcani și Lev Tolstoi din cartierul Burdujeni Sat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea străzilor Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă, încredințată unei firme sucevene.
 Vizualizări articol: 2174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modernizarea străzilor Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă, încredințată unei firme sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei