Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2016 - Anul XXI, nr. 165 (6278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Doi şoferi au părăsit locul accidentului, după ce au rănit un biciclist şi un motociclist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente petrecute în interval de câteva zile i-au avut protagonişti pe doi şoferi care au părăsit locul faptei, după ce, din neatenţie, au acroşat un biciclist şi un motociclist care circulau regulamentar.

În primul caz, un bărbat de 47 de ani din oraşul Vicovu de Sus a făcut joi seara o plângere la poliţia din localitate, în care a relatat că fusese implicat în urmă cu câteva zile într-un accident, iar şoferul care îl acroşase a părăsit locul impactului, fără a anunţa organele de poliţie despre cele întâmplate. El le-a relatat poliţiştilor că duminică, 10 iulie, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe marginea părţii carosabile a străzii Calea Cernăuţi din oraş, la un moment dat a fost acroşat de un autoturism condus de o tânără de 19 ani care circula din sens invers şi a efectuat un viraj la stânga spre parcarea unui magazin, fără să se asigure. În urma manevrei imprudente, biciclistul a fost acroşat cu partea din dreapta faţă a autoturismului, acesta căzând pe partea carosabilă, după care tânăra a plecat de la locul producerii accidentului. Bărbatul le-a mai spus poliţiştilor că nu a anunţat atunci poliţia, deoarece conducătoarea autoturismului care a provocat accidentul i-a promis acestuia că îi va repara bicicleta şi îi va plăti tratamentul pentru rănile uşoare suferite, lucru care nu s-a mai întâmplat. Pe numele tinerei poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Un alt accident cu părăsirea locului faptei a avut loc joi seara, în jurul orei 20.00, când un bărbat de 32 de ani din comuna Frătăuţii Vechi, în timp ce conducea motocicleta prin localitate, a fost acroşat de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie şi care se angajase în depăşirea motocicletei. În urma impactului suferit, motociclistul a fost rănit uşor, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de părăsire a locului accidentului şi vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru identificarea şi prinderea celui care a provocat accidentul şi a dispărut de la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi şoferi au părăsit locul accidentului, după ce au rănit un biciclist şi un motociclist.
 Vizualizări articol: 3253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi şoferi au părăsit locul accidentului, după ce au rănit un biciclist şi un motociclist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei