Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2016 - Anul XXI, nr. 165 (6278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După fuziunea cu UNPR

PMP Suceava va avea în plus 31 de consilieri locali şi un viceprimar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PMP Suceava va avea de câştigat în urma fuziunii cu UNPR, urmând să aibă cu 31 de consilieri locali mai mult decât numărul obţinut la alegerile locale de anul acesta. Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat ieri că în cursul zilei de miercuri, 20 iulie a.c., va avea loc, la Bucureşti, congresul de fuziune prin absorbţie cu UNPR. Corneliu Popovici consideră că fuziunea dintre cele două partide reprezintă evenimentul politic principal al acestei veri. „Această fuziune a luat prin surprindere atât PNL, cât şi PSD. Iar această fuziune nu face altceva decât să întărească şi mai mult PMP”, a spus Popovici. El a arătat că la nivel naţional, în urma fuziunii cu UNPR, PMP se va poziţiona clar ca a treia formaţiune politică, având 2.518 consilieri locali, 65 de consilieri judeţeni, 64 de primari, 138 de viceprimari, dar şi peste 40 de parlamentari.

Corneliu Popovici a adăugat că în judeţul Suceava, la cei 70 de consilieri locali şi cinci viceprimari actuali ai PMP se vor adăuga încă 31 de consilieri şi un viceprimar.

Potrivit protocolului de fuziune dintre PMP şi UNPR, şefia organizaţiei judeţene va fi deţinută de partidul care la alegerile locale a obţinut cel mai bun scor. În aceste condiţii, Organizaţia Judeţeană Suceava a PMP va fi condusă în continuare de Corneliu Popovici.

„Această fuziune poziţionează PMP Suceava pe locul al treilea şi în judeţul Suceava şi ne măreşte considerabil şansele să avem reprezentanţi în Parlamentul României în urma alegerilor parlamentare de anul acesta. Trebuie spus că PMP îşi păstrează aceeaşi linie politică, fiind un partid de centru-dreapta, membru al PPE, pro-european, un partid care susţine în continuare procesul de consolidare a justiţiei, creşterea transparenţei instituţionale şi depolitizarea administraţiei publice”, a declarat liderul PMP Suceava.

Corneliu Popovici a mai adăugat că îşi doreşte ca după fuziune, în cadrul PMP să fie structurată o echipă determinată să obţină un scor cât mai bun la alegerile parlamentare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava va avea în plus 31 de consilieri locali şi un viceprimar.
 Vizualizări articol: 2848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PMP Suceava va avea în plus 31 de consilieri locali şi un viceprimar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei