Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2016 - Anul XXI, nr. 164 (6277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima ediţie

„Şcoala bobocilor”, pentru elevii claselor a IX-a, la Colegiul „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava urează „Bun venit!” viitorilor elevi ai claselor a IX-a încă din timpul vacanţei. Pe parcursul a trei săptămâni, între 22 august şi 9 septembrie 2016, elevii declaraţi admişi în clasa a IX-a la colegiul sucevean sunt aşteptaţi la cursurile şi activităţile reunite sub titlul generic de ”Școala bobocilor CNPR”, prima ediţie.

În cadrul „Școlii bobocilor”, tinerii pot alege să participe la multe şi variate activităţi: ateliere de pictură şi grafică, cerc de muzică folk vocal instrumentală, vizionare de opere clasice şi moderne celebre, filme ştiinţifice, cursuri de dans, de gastronomie, cursuri de arte marţiale, de autoapărare şi acordare a primului ajutor, iniţiere în ”Dezbatere şi oratorie”, jocuri educaţionale în limba engleză, ateliere de artă dramatică, activităţi ecologice şi sportive, ateliere de dezvoltare personală, activităţi de teambuilding şi leadership, cerc de ”Literatura franceză în teatru, cinema şi muzică”, cultură şi civilizaţie spaniolă şi latino-americană, club de limba germană, club de artă fotografică, activităţi experimentale în laboratoarele de fizică, chimie şi biologie, prezentarea cercurilor de cercetare ştiinţifică şi a şcolii de inventică a colegiului, cafeneaua matematică, atelier de scriere creativă sub egida Revistei ALECART, curs de grafică digitală şi multe altele.

În toate aceste activităţi, bobocilor le vor sta alături profesorii liceului, viitorii lor diriginţi, voluntari – elevi ai liceului din clasele mai mari, membri ai cercurilor şi cluburilor şcolii şi, nu în ultimul rând, foşti elevi ai liceului, în prezent studenţi la universităţi de prestigiu din ţară şi din străinătate – Princeton, Imperial College London.

„Ca dascăli în ziua de azi credem că ţine de statutul nostru promovarea tuturor valorilor profund umane, prin toate mijloacele care ne stau la dispoziţie. De aceea, nu ne limităm doar la simpla transmitere de cunoştinţe, ci încercăm să descoperim în fiecare copil talentul şi aptitudinile care îl caracterizează şi să îl încurajăm în dezvoltarea lor. Dorim să facem acest lucru într-un cadru nonformal, care să ne permită nouă, profesorilor, să îi cunoaştem cât mai bine pe viitorii noştri elevi, iar lor, bobocilor, să se integreze mai uşor şi mai rapid în viaţa colegiului <Petru Rareş>”, transmit reprezentanţii şcolii.

Înscrierea la cursurile Școlii bobocilor se face odată cu depunerea dosarului de înscriere la Colegiul ”Petru Rareş”, în perioada 21 – 29 iulie 2016. Toate activităţile sunt gratuite. Mai multe amănunte, inclusiv lista, zilnic actualizată a cursurilor, pe pagina web a colegiului, cnprsv.ro.

 

„Şcoala boboceilor” pentru elevii claselor a V-a

În perioada 29 august – 9 septembrie, Colegiul „Petru Rareş” mai organizează „Școala boboceilor”, şcoală de vară pentru viitorii elevi de clasa a V-a ai liceului. Micuţii vor putea participa la activităţi diverse şi vor face cunoştinţă cu viitorii lor profesori şi colegi. Din tematica taberei: jocuri creative de vacanţă, Communication Games, cursuri de dans în cadrul pregătirii spectacolului Balul bobocilor, iniţiere în teatru – pentru cei care doresc să facă parte din trupa de teatru în limba engleză „The Pixies”, activităţi ecologice etc.

Înscrierile se fac online, la adresa cnpr@warpnet.ro, precizându-se numele şi prenumele copilului, telefonul şi adresa de email a unuia dintre părinţi. La aceeaşi adresă se pot solicita lămuriri suplimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şcoala bobocilor”, pentru elevii claselor a IX-a, la Colegiul „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 2815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Şcoala bobocilor”, pentru elevii claselor a IX-a, la Colegiul „Petru Rareş”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei