Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2016 - Anul XXI, nr. 164 (6277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concerte

Pavel Stratan şi Bosquito cântă la Zilele oraşului Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa Bosquito şi interpretul Pavel Stratan vor concerta la Zilele oraşului Siret. Primarul Adrian Popoiu a anunţat ieri programul oficial al evenimentului, care se va desfăşura începând de astăzi, 15 iulie a.c., şi până duminică, 17 iulie. Manifestările vor avea loc pe scena amplasată în centrul oraşului şi vor începe vineri, de la ora 15:00, cu un spectacol al formaţiei Select din Rădăuţi, urmat de un program artistic al copiilor şi elevilor din Siret. Astfel, de la ora 16:00 şi până la ora 23:00, pe scenă vor urca formaţii de la Grădiniţa „Luminiţa” din Siret (grupa Licuricii), Şcoala „Petru Mușat” Siret (grupa bilingvă Pinocchio), Clubul Copiilor și Elevilor, Fundaţia „O nouă viaţă”, Asociaţia Culturală Kolomeika Siret, precum şi formaţiile Miraj Group din Suceava şi Royal Group, interpretul Grigore Gherman şi grupul vocal instrumental „Dor Bucovinean” Siret.

Evenimentele din ziua de sâmbătă vor începe la ora 15:00, cu un spectacol susţinut de fanfara „Trandafirul” din Calafindeşti. De la ora 16:00 va debuta a cincea ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Siretul”, în cadrul căruia vor susţine spectacole, printre alţii, Ansamblul „Codrișor” Dornești, Ansamblul „Stejărel” Cajvana, Ansamblul „Brădetul” Horodnic de Jos sau Ansamblul „Cervona Kalena”. De la ora 20:00, pe scenă va urca DJ Covy, iar spectatorii vor putea urmări şi o demonstraţie de lupte greco-romane. Ziua de sâmbătă se va încheia cu spectacolul oferit de Pavel Stratan, care va începe la ora 22:00. Ultima zi a Zilelor oraşului Siret va începe la ora 15:00 cu spectacolul oferit de Marius Leonte Group, după care vor continua spectacolele din cadrul Festivalului Naţional de Folclor „Siretul”, printre cei care vor urca pe scenă numărându-se Călin Brăteanu, Ansamblul Siretul, Răzvan Ciobanu, Ana Maria Chira, Laura Haidău. Tot duminică vor mai concerta interpreţii de muzică uşoară Roxana Atofanei, Agatha Gazda. Concertul de final, susţinut de trupa Bosquito, va începe la ora 22:00, Zilele oraşului Siret finalizându-se cu un foc de artificii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pavel Stratan şi Bosquito cântă la Zilele oraşului Siret.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pavel Stratan şi Bosquito cântă la Zilele oraşului Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei