Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2016 - Anul XXI, nr. 164 (6277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

E.ON a inaugurat ieri Centrul de relaţii clienţi Suceava, care funcţionează într-o nouă locaţie, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON România a inaugurat joi, 14 iulie, Centrul de relaţii clienţi Suceava, care funcţionează într-o nouă locaţie, la Iulius Mall, lângă Serviciul Evidenţa Populaţiei Suceava. Noul centru este al treilea ca mărime din ţară şi are o suprafaţă de aproape trei ori mai mare decât fostul Centru de relaţii clienţi din municipiul Suceava, care a funcţionat în centrul municipiului Suceava, pe strada Ştefan cel Mare. Panglica inaugurală a fost tăiată de dr. Gilbert Meyer, director general E.ON Servicii – Clienţi, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale (viceprimarul Primăriei Suceava Marian Andronache) şi judeţene (vicepeşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Niţă, directorul de cabinet al Cancelariei prefectului judeţului Suceava, Constantin Harasim, Ana Maria Stejaru), dar şi a personalului E.ON care va lucra în noul sediu.

 

„Punctul principal este acela de a pune clientul pe primul loc”

Moderatoarea evenimentului a fost Adela Boţan, coordonator mass-media în regiunile Sud, Nord, Vest, care a declarat că este un moment deosebit pentru E.ON România să inaugureze oficial noua locaţie pentru Centrul de relaţii clienţi Suceava. După ce le-a mulţumit invitaţilor prezenţi, Adela Boţan i-a dat cuvântul dr. Gilbert Meyer, director general E.ON Servicii – Clienţi, care a declarat că „este o mare onoare că vă putem primi astăzi aici. Liberalizarea pieţei este un proces care continuă, şi, în acest context, competiţia este una din ce în ce mai acerbă. Pentru a ne menţine statutul pe o asemenea piaţă este nevoie să ne diferenţiem oferta faţă de ceilalţi competitori. A devenit un lucru tot mai important achiziţia de noi clienţi. În întreg grupul E.ON, există o viziune al cărei punct principal este acela de a pune clientul pe primul loc. Asta înseamnă că ne străduim să oferim soluţii şi produse personalizate, pentru toate tipurile de clienţi, pentru familii, pentru afaceri mari sau mici. Venim cu soluţii care să poată să dea un anumit grad de control al clientului asupra propriului consum, chiar şi un grad de independenţă energetică. Acest lucru presupune o mai bună interacţiune în relaţia cu clienţii. În ultimii doi ani am investit în jur de un milion şi jumătate de lei în relocarea şi reamenajarea a nouă Centrede relaţii clienţi”.  

 

20 de ghişee şi agenţi specializaţi care vor interacţiona cu clienţii suceveni

Dr. Gilbert Meyer a completat că interacţiunea cu clienţii suceveni este facilitată prin intermediul a 20 de ghişee, iar cu ajutorul agenţilor specializaţi pot fi soluţionate cele mai diverse operaţiuni. „Mă bucură să văd cum este împărţit aici spaţiul, care are o sală de aşteptare modern amenajată şi spaţioasă. Pot să vă anunţ că am deschis alte două puncte de lucru în judeţul Suceava. În prezent, funcţionează puncte de lucru E.ON la Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei, Broşteni şi Câmpulung Moldovenesc. Vreau să le mulţumesc colegilor noştri din companie, furnizorilor din afara companiei şi autorităţilor locale, pentru atitudinea constructivă manifestată şi pentru că ne-au sprijinit în acest demers de a avea o locaţie modernă şi uşor de accesat şi care va conduce, cu siguranţă, la servicii mai bune pentru clienţii noştri. Vreau să le mulţumesc colegilor care lucrează în acest centru, în special directorului Centrului de relaţii clienţi Suceava, Cristian Spătar, dorindu-le tuturor să se bucure de acest nou spaţiu, împreună cu clienţii noştri”, a adăugat directorul general E.ON Servicii – Clienţi.

 

Servicii de calitate egale pentru abonaţii E.ON germani şi români

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Niţă a precizat că locaţia Centrului de relaţii clienţi Suceava este una deosebită, foarte spaţioasă, care va oferi o ambianţă deosebită clienţilor E.ON. La rândul său, viceprimarul municipiului Suceava Marian Andronache a spus, printre altele, că „relocarea acestui Centru de relaţii cu clienţii este un pas important, plecând dintr-o zonă centrală supraaglomerată şi aduncând-o aici, la Iulius Mall. Știu că sunt multe păreri pro şi contra E.ON, mai ales după liberalizarea pieţei energiei electrice şi a gazelor naturale, însă, cu siguranţă, dacă clienţii vor găsi o creştere a calităţii serviciilor, vor găsi o rezolvare rapidă la solicitările pe care ei le fac, vor găsi mai multe investiţii în sistem, cu siguranţă nu vor părăsi acest furnizor, E.ON România”. El a completat că românii, clienţii E.ON din România, „îşi doresc foarte mult să beneficieze de aceleaşi servicii de calitate de care beneficiază şi germanii, clienţii dumneavoastră din Germania”.

Noul Centru de relaţii clienţiSuceava va fi deschis de luni până joi, între orele 09.00 şi 17.00, şi vineri, în intervalul orar 8.00 - 16.00. În centrul de relaţii cu clienţii, consumatorii pot să încheie sau să modifice contracte de furnizare a energiei electrice şi a gazelor naturale, să primească informaţii privind conţinutul facturilor, accesul la sistemul de distribuţie a energiei electrice şi agazelor naturale sau alte informaţii utile, dar şi să primească consultanţă privind tarifele sau modalităţile de plată şi alte informaţii utile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON a inaugurat ieri Centrul de relaţii clienţi Suceava, care funcţionează într-o nouă locaţie, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 5689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
E.ON a inaugurat ieri Centrul de relaţii clienţi Suceava, care funcţionează într-o nouă locaţie, la Iulius Mall1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei