Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2016 - Anul XXI, nr. 164 (6277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reorganizare

Nistor Tătar introduce ghişeul unic în noua organigramă a Primăriei Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi va fi înfiinţat un ghişeu unic unde cetăţenii pot obţine informaţii cu privire la rezolvarea unor probleme şi unde vor putea depune actele necesare pentru obţinerea unor avize, certificate sau autorizaţii pe linie de urbanism şi nu numai. Anunţul a fost făcut de primarul Nistor Tătar, care a menţionat că ghişeul unic va fi prevăzut în noua organigramă a primăriei ce va fi aprobată luna viitoare în Consiliul Local. Tătar a declarat că în noua organigramă nu vor fi operate reduceri de personal, arătând că ea va conţine o serie de modificări menite să conducă la eficientizarea activităţii instituţiei printr-o regândire a fişei postului fiecărui angajat.

„Nu schimb directorii cu alţii de la partid. Deocamdată nu merg pe schimbare. Vreau ca fiecare să-şi facă treaba. Angajaţii au fost obişnuiţi în ultima vreme cu un mod de lucru mai libertin, iar acum le e greu să intre în ritm, dar nu au de ales. Nu dau afară oameni, însă le dau atribuţii. Sunt unii care nu ştiu de ce vin la serviciu. Nu îi întreb ce au făcut în ultimele două luni sau doi ani, pentru că nu mă interesează. E treaba lor. Mă interesează doar ce fac de acum încolo. Odată cu noua organigramă pe care o vom aproba în luna august se modifică fişa postului fiecărui angajat din Primăria Rădăuţi”, a declarat Nistor Tătar. El a precizat că la ghişeul unic nu vor fi angajaţi funcţionari noi, ci vor primi atribuţii cei din aparatul propriu care au „fişa postului foarte subţire”. Tătar a mai spus că în perioada următoare va fi reactualizat şi site-ul primăriei, unde vor fi postate informaţii utile pentru cetăţeni.

„Le-am transmis la angajaţi să reactualizeze site-ul primăriei şi să posteze informaţii în special legate de urbanism. De exemplu ce acte trebuie pentru obţinerea certificatului sau autorizaţiei de urbanism, precum şi timpul de eliberare a acestor documente. De asemenea la starea civilă le-am spus să posteze programările căsătoriilor până în anul 2017 pentru că şi aici sunt probleme”, a mai spus primarul de Rădăuţi.

De menţionat că organigrama Primăriei Rădăuţi numără în prezent în jur de 250 de persoane, incluzând aici şi Direcţia de Asistenţă Socială. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tătar introduce ghişeul unic în noua organigramă a Primăriei Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nistor Tătar introduce ghişeul unic în noua organigramă a Primăriei Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei