Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iul 2016 - Anul XXI, nr. 163 (6276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Smiley va concerta la Zilele Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele Dornei se desfăşoară, anul acesta, în perioada 14 – 22 iulie, evenimentul  având incluse în program două renumite festivaluri pentru copii şi tineret, organizate de Clubul Copiilor şi Elevilor, proiecţii de film, vernisaje de pictură, dar şi alte activităţi outdoor, coordonate de Serviciul Salvamont

Punctul culminant al evenimentelor se va consuma sâmbătă, 16 iulie, când la Vatra Dornei va concerta unul dintre cei mai apreciaţi şi talentaţi artişti ai ultimilor ani, Smiley.

Concertele vor fi organizate în piaţeta Izvorului Sentinela din Parc, în spatele Cazinoului.

În avanpremiera manifestărilor, marţi, 12 iulie, de la ora 18.00, la Foişorul din Parc este programat un spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric din Kozieglowy - Polonia, delegaţia poloneză din oraşul cu care Vatra Dornei este înfrăţit aflându-se, pentru cinci zile, în perioada aceasta, în Bucovina.

Polonezii vor susţine un al doilea spectacol şi joi, 14 iulie, de la ora 18.00, pe scena mare, în deschiderea celei de-a XXII-a ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Muzritm”. La ediţia de anul acesta vor evolua trupe din Suceava, Arad, Braşov, Satu Mare, Bacău, Mureş, Argeş, Vaslui, concursul de la Vatra Dornei fiind cel mai longeviv, de acest gen, din ţară.

 

Spectacolul de folclor îi va reuni pe aceeaşi scenă pe mulţi dintre prietenii lui Pamfil Roată

Cele două zile de concurs, joi şi vineri, 14-15 iulie, vor începe de la ora 18.00, ziua de vineri urmând a se încheia cu un concert al trupei ARTISBand, din Suceava, programat de la ora 21.00. Festivitatea de premiere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 14.00, concertul de gală al laureaţilor urmând a avea loc seara, de la ora 20.00, înaintea recitalului Smiley, programat după ora 21.00.

Duminică, 17 iulie, de la ora 14.00, organizatorii au programat un concert folcloric extraordinar. Panfil Roată îşi va aduna, la ceas de sărbătoare, prietenii din mai multe zone pentru a le oferi dornenilor peste patru ore de spectacol cu Iuliana Roată, George Finiş, Lucica Păltineanu, Dan Doboş, Geta Postolache, Anghelina Timiş, Gheorghe Gheorghe, Anişoara Vlaicu, Domnica Dologa, Cristi Ioan Ţăranu, Manuela Pohoaţă, Adriana Bucevschi, Maria Şalar, Andreia Chisăliţă, Ionuţ Candrea, Daiana Ivaşcu, Elisa Hechelciuc, Camelia Todosia, Ilioara Ştefănel, Mitriţa Creţu, dar şi Ansamblurile „Arcanul” al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, „Plaiurile Dornelor” al Clubului Copiilor şi Elevilor, precum şi Ansamblul „Dorna Dorului” . Spectacolul va fi preluat şi de TVR Iaşi.

Luni, 18 iulie 2015, la Casa de Cultură „Platon Pardău” este programată deschiderea salonului de vară al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava, în zona podului pietonal toţi cei interesaţi putând a avea parte de un atelier outdoor gratuit de via ferrata, între orele 17.00-20.00, la fel cum se va întâmpla şi în ziua următoare.

 

De Sf. Ilie va avea loc Dorna Kayak Fest

Marţi, 19 iulie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Casei de Cultură va avea loc proiecţia filmului românesc „Dublu”, intrarea fiind liberă.

Miercuri, 20 iulie 2016, de la ora 12.00, sub egida Dorna Kayak Fest, râul Dorna va fi gazda primului concurs de caiac-ştafetă, organizatorii anunţând multe surprize şi adrenalină pentru toţi cei ce se vor afla în zona centrală a staţiunii (podul pietonal).

De la ora 13.00, la Sala Oglinzilor vor fi premiate cuplurile de aur, iar de la ora 16.00, odată cu parada portului popular, se va deschide cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”, organizat de Clubul Copiilor şi Elevilor, în memoria profesorului Gavril Moroşan.

Până vineri, 22 iulie, la Vatra Dornei, se vor întrece pentru trofeul de anul acesta ansambluri din Suceava, Botoşani, Vaslui (Fanfara Rotaria), Olt, Cluj, Timiş, Maramureş, invitaţii speciali de anul acesta sosind din Macedonia şi Serbia.

La finalul lunii, între 29 şi 31 iulie, Vatra Dornei va fi gazdă pentru cea de-a doua ediţie a Festivalului DornaArt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Smiley va concerta la Zilele Dornei.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smiley va concerta la Zilele Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei