Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2016 - Anul XXI, nr. 134 (6247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat într-o curbă, în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autocamion care transporta lemn a fost scăpat de sub control într-o curbă şi s-a răsturnat, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, încărcătura căzând pe trotuar şi peste gardul unei locuinţe. Accidentul s-a petrecut ieri,în jurul orei 11.15, la intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Plevnei, în apropiere de sediul punctului de lucru al Primăriei Suceava. Din fericire, pe trotuar nu se afla nici o persoană, deşi zona este în general circulată, în apropiere fiind un parc.

Şoferul vehiculului greu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Botoşana, circula pe strada Cuza Vodă, dinspre zona Torino şi, ajuns în curba strânsă la stânga, spre sediul primăriei, nu a mai putut controla autocamionul. Vehiculul greu a intrat în balans şi s-a răsturnat.

La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare grea şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă.
Plutonierul adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari, a declarat:

“La faţa locului am fost bucuroşi că nu am găsit victime, mai ales că autocamionul cu masă lemnoasă s-a răsturnat în apropierea unui parc unde de regulă sunt părinţi cu copii. Şoferul a fost evaluat din punct de vedere medical, constatându-se că nu prezenta leziuni, şi a refuzat transportul la o unitate spitalicească” 

Şoferul autotrenului susţinea că un alt şofer, care circula dinspre Calea Unirii spre Strada Plevnei, i-ar fi tăiat calea.

„O maşină mi-a tăiat calea, şoferul nu s-a asigurat şi am frânat. Nu am avut viteză, dar am călcat frâna, am intrat în balans şi nu am mai avut ce face”, a declarat conducătorul auto.

Varianta sa nu a fost confirmată de poliţişti, care erau de părere că accidentul s-a produs din cauză că acesta nu a adaptat viteza în curbă. Cum accidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale, şoferul a scăpat uşor, cu şase puncte de amendă, pentru neadaptarea vitezei în curbă.

Pompierii au avut bătăi de cap la această intervenţie din cauza scurgerilor de motorină, o cantitate importantă de carburant curgând pe carosabil. Pompierii au intervenit imediat pentru a opri scurgerea şi au izolat combustibilul cu nisip. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat într-o curbă, în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 8698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat într-o curbă, în Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei