Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2016 - Anul XXI, nr. 134 (6247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vicşani

Un polițist de frontieră a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un polițist de frontieră în vârstă de 39 de ani din Vicşani, comuna Muşeniţa, a murit miercuri după-amiază, după ce a fost strivit sub tractorul pe care îl conducea. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, în timp ce Valentin Fodorciuc efectua munci agricole cu tractorul, pe un ogor situat la circa 100 de metri de locuința sa din satul Vicşani. În momentul în care acesta a încercat să întoarcă tractorul, la capătul ogorului, s-a răsturnat de la o diferenţă de nivel de doi metri în albia unui pârâu. În timpul prăbuşirii tractorului, bărbatul a fost prins sub acesta, vehiculul nefiind dotat cu cabină de protecţie. Cei aflați în preajmă au văzut nenorocirea şi au dat alarma, sunând la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, aparţinând Gărzii de Intervenţie Siret, care au reuşit să ridice vehiculul și să-l scoată pe bărbat de sub tractorul răsturnat. Din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. Valentin Fodorciuc era angajat ca polițist de frontieră în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, având gradul de agent-şef adjunct în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret. Bărbatul se afla în timpul liber și se apucase să facă lucrări de întreținere a culturilor agricole. Lucrând de mai mult timp pe tractorul său, polițistul era experimentat și nimeni nu și-a putut închipui că se poate întâmpla o asemenea nenorocire. Familia acestuia și întreaga comunitate din Vicșani sunt în stare de șoc după moartea fulgerătoare a bărbatului.  Poliţiştii fac acum cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunii de omor din culpă. În cadrul cercetărilor întreprinse, se va efectua și o necropsie a cadavrului, pentru a putea fi stabilite cu exactitate circumstanțele reale care au dus la decesul bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist de frontieră a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea.
 Vizualizări articol: 7352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un polițist de frontieră a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei