Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2016 - Anul XXI, nr. 134 (6247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Şoferul unui maxi-taxi a accidentat un om pe trecerea de pietoni, l-a urcat în maşină şi a plecat în grabă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer de maxi-taxi din municipiul Suceava s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni după ce a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei, cu tot cu victimă. Martorii oculari au relatat o scenă halucinantă: şoferul a oprit, a coborât pasagerii din maşină şi l-a urcat în microbuz pe pietonul lovit, ducându-l acasă. Un bărbat care se afla în zonă a sunat la 112 şi a sesizat Poliţia Rutieră. Accidentul s-a petrecut vinerea trecută, însă pietonul a fost identificat abia sâmbătă. Evenimentul nu a fost mediatizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

Pe 3 iunie, în jurul orei 17.25, Mihai Iftimie, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Suceava, conducea un microbuz marca Mercedes-Benz pe traseul de maxi-taxi numărul 15. Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din apropierea staţiei IRIC, pe sensul de mers dinspre Dedeman spre Burdujeni.

Martorul ocular a relatat: “Eram într-o altă maşină, s-a auzit o bubuitură puternică, iar când am coborât pietonul era deja jos, pe scuarul dintre sensurile de mers. Pasagerii au fost coborâţi din microbuz, iar şoferul, ajutat de încă o persoană, l-a urcat pe pieton în maşină şi a plecat. Am văzut că pietonul era plin de sânge, iar atunci am sesizat Poliţia despre accident”.

Un echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava s-a deplasat la faţa locului, unde au fost găsite urme ale accidentului (bucăţi din bara din faţă a microbuzului). După câteva ore, vineri seară, poliţiştii au identificat şoferul vinovat şi maşina cu avarii. Poliţiştii nu au identificat însă şi pietonul, şoferul declarând că l-a lăsat în cartierul Burdujeni, iar acesta a plecat pe picioarele sale. 

A doua zi, sâmbătă, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat şi bărbatul accidentat cu o zi înainte. Alexandru A., în vârstă de 59 de ani, din Suceava, a fost diagnosticat cu o echimoză la o pleoapă şi o contuzie de cot, leziuni care nu au necesitat internarea.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că el l-a rugat pe şofer să-l transporte la domiciliu şi i-a spus că nu are leziuni. Totuşi, a doua zi, chiar pietonul a fost cel care a solicitat îngrijiri medicale pentru durerile pe care le resimţea.

Pe numele şoferului care conducea microbuzul poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ancheta din acest caz nu se va opri la acest dosar penal. Din informaţiile pe care le avem, poliţiştii au date că maşina implicată în accident nu avea licenţa de traseu corespunzătoare cu cea de pe ruta pe care efectua transportul. Verificările în acest sens continuă şi faţă de firma care efectua transportul.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul unui maxi-taxi a accidentat un om pe trecerea de pietoni, l-a urcat în maşină şi a plecat în grabă.
 Vizualizări articol: 10838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferul unui maxi-taxi a accidentat un om pe trecerea de pietoni, l-a urcat în maşină şi a plecat în grabă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei