Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2016 - Anul XXI, nr. 116 (6229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recidivist

Un individ periculos, prins fără permis la volan după ce a ameninţat o femeie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din Mihoveni a fost surprins la volanul tractorului său, fără a avea permis de conducere, după ce a fost reclamat de o femeie pentru că  o ameninţase pe uliţa satului. Poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 12.20, despre faptul că Petru Poroch, un bărbat de 38 de ani din satul Mihoveni, a provocat scandal pe strada Brodocului, ameninţând şi înjurând o femeie din localitate. Cercetările la locul faptei au arătat că, în timp ce de deplasa pe uliţă şi a ajuns în dreptul unui pod peste un pârâu, femeia a observat că din sensul opus venea un tractor, motiv pentru care a aşteptat lângă balustrada podului trecerea vehiculului. Când tractorul a ajuns în dreptul său, femeia a observat că la volan se afla Petre Poroch, acesta având remorcată de tractor o căruţă încărcată cu iarbă. Femeia le-a povestit poliţiştilor că cel aflat la volan a oprit tractorul pe pod şi fără să coboare din vehicul, a început să o înjure şi să o ameninţe. Femeia s-a speriat, mai ales că în urmă cu aproape un an de zile, individul i-a agresat pe ea şi pe soţul acesteia, fiind cercetat atunci în cadrul unui dosar pentru lovire şi ameninţare. Un echipaj de poliţie de la Postul de Poliţie Șcheia, care a demarat cercetările la locul faptei, a constatat că Petru Poroch a înjurat-o şi a ameninţat-o pe femeie, iar în urma verificării actelor bărbatului, s-a constatat că acesta conducea tractorul fără a avea permis de conducere. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Petru Poroch este un client vechi al poliţiştilor

Petru Poroch este cercetat în mai multe dosare ale poliţiei din Şcheia, pentru infracţiuni de furt, ameninţare, lovire şi alte violenţe şi ultraj. El a fost cercetat de poliţişti şi pentru că are în jurul casei mai mulţi câini, unii de talie mare, care nu o dată i-au atacat pe sătenii care aveau drum prin zonă. Unul dintre câini ar fi muşcat în cursul anului 2014 o femeie din localitate, care se afla împreună cu cei doi copii minori ai săi, unul de 7 ani, celălalt de 12 ani, fapt pentru care Petru Poroch s-a mai ales cu un dosar penal. În aprilie 2015, bărbatul a fost încătuşat pe stradă, după ce o patrulă care avea mandat să-l ducă la audieri l-a găsit cu un cuţit asupra lui. Poroch a refuzat să meargă la secţie pentru audieri şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătuşat şi dus cu forţa la postul de poliţie Șcheia. Din sediul poliţiei, el a ajuns la spital cu ambulanţa, după ce a susţinut că a fost bătut, în final agresiunea neconfirmându-se. La începutul lunii august 2015, Petru Poroch a fost încătuşat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzat că l-a ameninţat pe viceprimarul comunei Șcheia cu moartea şi i-a lovit pe doi consăteni, soţ şi soţie, cu un bolovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ periculos, prins fără permis la volan după ce a ameninţat o femeie.
 Vizualizări articol: 8002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un individ periculos, prins fără permis la volan după ce a ameninţat o femeie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei