Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2016 - Anul XXI, nr. 116 (6229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Moartea suspectă a unui biciclist, anchetată de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea unui biciclist din comuna Vereşti, găsit căzut lângă bicicletă, la marginea unui drum din comună, a dus la demararea unei anchete care să lămurească condiţiile în care a survenit decesul bărbatului. Marţi seara, în jurul orei 18.30, un localnic din satul Corocăieşti sesiza poliţiştilor faptul că la marginea drumului comunal 65 a găsit un bărbat căzut în şanţ şi accidentat, în apropierea acestuia aflându-se o bicicletă. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat care se afla întins lângă şanţul drumului şi avea o leziune în zona capului, fiind în stare de inconştienţă. În scurt timp a ajuns şi un echipaj de la ambulanţă, care a constatat decesul bărbatului. Cercetările au arătat faptul că victima era un bărbat de 44 de ani, din localitate, Marcel Neamţu, şi că e posibil ca în acea seară, acesta să se fi deplasat cu bicicleta pe DC 65 şi să fi căzut în şanţul de pe partea dreaptă a drumului, în dreptul unei gospodării din sat. El a fost găsit de un băiat de 13 ani, care locuieşte în apropiere şi care a dat alarma. Poliţiştii iau în calcul şi varianta producerii unui accident de circulaţie, bărbatul de pe bicicletă ar fi putut fi lovit de o maşină care ar fi părăsit apoi locul accidentului. Cercetările sunt continuate, de la faţa locului fiind ridicate tot felul de probe care ar putea lămuri modul în care şi-a găsit sfârşitul bărbatul de 44 de ani. A fost de asemenea deschis un dosar penal sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cadrul căruia se vor stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea suspectă a unui biciclist, anchetată de poliţişti.
 Vizualizări articol: 3262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moartea suspectă a unui biciclist, anchetată de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei