Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2016 - Anul XXI, nr. 116 (6229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Cinci indivizi „îmbrăcați” în țigări, depistați în PTF Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci bărbați care au încercat să înșele vigilența lucrătorilor din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret s-au ales cu dosare penale ori au fost sancționați contravențional. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, marți după-amiază, în jurul orei 17.30, echipa de control din PTF Siret a observat patru bărbați care se deplasau în grabă pe sensul de intrare în ţară, pe lângă arterele de control, încercând să evite controlul. Polițiștii de frontieră i-au reținut și legitimat pe suspecți, toţi cetățeni români cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, iar la controlul efectuat asupra lor au descoperit 460 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse pe corpul acestora. Țigările, în valoare de 575 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbaţii sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat. După câteva minute, în PTF Siret s-a prezentat, pentru a intra în țară, suceveanul Vasile I., în vârstă de 61 de ani, care călătorea pe jos. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra bărbatului, cât și a bagajelor, ocazie cu care au descoperit 120 de pachete de țigări care fuseseră ascunse pe corpul bărbatului şi în bagajele personale. La fel ca în primul caz, țigările în valoare de 150 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar suceveanul a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci indivizi „îmbrăcați” în țigări, depistați în PTF Siret.
 Vizualizări articol: 3978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci indivizi „îmbrăcați” în țigări, depistați în PTF Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei