Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2016 - Anul XXI, nr. 116 (6229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Nechifor consideră că actualul Guvern de tehnocraţi de dreapta este vinovat de neplata subvenţiilor în agricultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, consideră că actualul guvern „de tehnocraţi de dreapta” se face vinovat de neplata la timp a subvenţiilor în agricultură. Cătălin Nechifor a declarat ieri că actualul Guvern nu este capabil să acorde subvenţiile fermierilor români, fiind înregistrare deja întârzieri mari la plata sumelor de care aceştia trebuie să beneficieze. Nechifor a spus că vrea să dea „un răspuns administrativ” la acuzaţiile aduse de „un cetăţean politic” cu privire la neimplicarea administraţiei judeţene în rezolvarea problemelor apărute cu întârzierile la plata subvenţiilor.

„Eu ştiu că domnul Flutur, pentru că despre el este vorba, s-a întâlnit recent la Iaşi, pe 25 aprilie, cu domnul Cioloş. Şi ştiu că domnul Flutur l-a avut subordonat pe domnul Cioloş. Şi cred că era important ca domnul Flutur să vorbească direct cu domnul Cioloş despre subvenţia pentru cetăţenii care trăiesc la ţară în toată România”, a declarat Cătălin Nechifor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a ţinut să mai adauge că la fel de bine ştie şi că în perioada în care Guvernul era condus de Victor Ponta, iar Ministerul Agriculturii de Daniel Constantin, subvenţiile în agricultură erau plătite tot timpul în perioada octombrie – noiembrie.

„Văd că acum tehnocraţii de dreapta din Guvernul al cui o fi el nu recunosc un drept fundamental pentru românii care duc viaţa dificilă de la ţară. Şi din păcate am trecut de jumătatea lunii mai şi suntem în situaţia în care fermierul român nu şi-a primit subvenţia pentru agricultură”, a arătat Nechifor. El a adăugat că această situaţie este una extrem de gravă şi reprezintă o dovadă a faptului că „suntem în situaţia de a reinstaura în România acel sistem şi acel proces de tăieri”.

„S-a început cu tăieri de subvenţii şi văd că din ce în ce mai multe vorbe aduc în discursul public posibilitatea să fie tăiate din nou pensiile şi salariile şi cred că lucrul acesta trebuie stopat cât mai repede”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. El a declarat că fostul Guvern PSD condus de Victor Ponta a lăsat România cu foarte mulţi bani în vistierie.

„Guvernarea Victor Ponta a lăsat România pe o creştere consolidată şi e păcat pentru efortul făcut, nu de Guvern, nu de politicieni, ci de oamenii din ţara asta, care, să nu uităm, au suferit foarte mult patru ani cu PDL, în perioada 2008 – 2012, când li s-au tăiat şi pensiile şi salariile, când a crescut şi TVA . Şi cred că nu e normal după acea suferinţă şi efort colectiv să reluăm acum acest proces de distrugere a ţării”, a încheiat Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor consideră că actualul Guvern de tehnocraţi de dreapta este vinovat de neplata subvenţiilor în agricultură.
 Vizualizări articol: 2021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor consideră că actualul Guvern de tehnocraţi de dreapta este vinovat de neplata subvenţiilor în agricultură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei