Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2016 - Anul XXI, nr. 116 (6229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandate de arestare

Cinci tineri, arestaţi pentru tentativă de omor, după un atac sălbatic, inclusiv cu toporul, asupra unui rival

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri din oraşul Frasin au fost arestaţi preventiv, ieri, pentru 30 de zile, de Tribunalul Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după o agresiune extrem de gravă, în urma căreia un tânăr de 25 de ani a fost la un pas de moarte. După cum am arătat şi într-un material publicat în ediţia de ieri, totul a plecat de la un scandal între două grupuri de tineri din Frasin, agresorii acţionând pentru a răzbuna o bătaie anterioară. Unul dintre atacatori a lovit victima cu un topor, inclusiv în zona capului, chiar şi după ce victima era căzută la pământ, au subliniat anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Atac sălbatic, fără nici o şansă de a se apăra pentru victimă

Din ancheta efectuată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, rezultă că, în ziua de 2 mai, în jurul orei 17.00-18.00, unul dintre inculpaţi, Vasilică Tudor Nergheş, a fost agresat într-un bar de doi tineri, unul dintre ei fiind cel care avea să fie ulterior bătut crunt. După ce a fost agresat, Nergheş, arată anchetatorii, a pus la cale imediat răzbunarea. A apelat la câţiva prieteni şi la fratele său, Marian Mircea Nergheş. În total cinci oameni au plecat în căutarea tinerilor din grupul rival.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21.30, cei cinci i-au găsit pe patru dintre ei într-un local. Trei dintre ai au reuşit să fugă, astfel că în calea agresorilor a rămas doar Constantin M., în vârstă de 25 de ani, care a apucat doar să iasă din local. Au urmat scene de groază, care au băgat spaima în persoanele care se mai aflau în zonă:

“Persoana vătămată a fost lovită iniţial din spate cu toporul de către inculpatul Paicu Adi-Ilie, victima a căzut, iar în continuare agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu acelaşi topor în diverse zone anatomice, inclusiv în zona cranio-cerebrală. Tot în acelaşi interval de timp şi profitând de faptul că victima nu se putea apăra, şi ceilalţi patru agresori i-au aplicat multiple lovituri cu corpuri contondente, cu pumnii şi picioarele; şi loviturile acestora au vizat atât zona cranio-cerebrală, cât şi alte zone anatomice”, au descris agresiunea procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Clipele de coşmar pentru clienţii din local

În urma agresiunii, tânărul de 25 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple leziuni şi plăgi tăiate. El a fost internat la Neurochirurgie şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală complexă pentru a putea fi salvat.

„Modul în care s-au comportat cei cinci agresori a fost de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică în zona respectivă şi a determinat ca celelalte persoane aflate atunci la local (cel puţin 10 persoane) să părăsească în fugă zona sau să se ascundă pentru a nu fi la rândul lor agresate”, au mai transmis anchetatorii.

Având în vedere acestea, procurorii au propus, iar judecătorii au admis ca  toţi cei cinci inculpaţi să fie arestaţi preventiv. Pe numele lui Vasilică Tudor Nergheş, Marian Mircea Nergehş, Nicolae-Iordan Paicu, Adi-Ilie Paicu şi al lui Eugen Adi Barfa au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile. Mandatele de arestare preventivă pot fi contestate la instanţa superioară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri, arestaţi pentru tentativă de omor, după un atac sălbatic, inclusiv cu toporul, asupra unui rival.
 Vizualizări articol: 6925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci tineri, arestaţi pentru tentativă de omor, după un atac sălbatic, inclusiv cu toporul, asupra unui rival0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei