Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2016 - Anul XXI, nr. 7 (6120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stop furturilor

Ce mai fură hoţii? Totul, de la plăpumi şi perne, la biciclete şi aspiratoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au ajuns sucevenii un neam de hoţi? La prima vedere se poate spune că sunt nişte oameni civilizaţi, mândria Nordului Moldovei. Asta doar dacă nu vezi nota de presă a poliţiei, din care reiese că se fură ca-n codru, dar şi din codru.

Practic, nu există zi lăsată de la Dumnezeu în care să nu fie reclamate mai multe furturi, din aproape orice cătun al judeţului. Iar când ne referim la furturi nu vorbim despre ceea ce fac marile companii, furturile cu acte-n regulă, ci multe găinării de trei lei.

Aşa se face că pe lista obiectelor furate de găseşte aproape orice, numai ziua de sâmbătă, 9 ianuarie, aducând „lipsuri” la plăpumi, perne, aspiratoare, biciclete, arbori şi, fireşte, bani.

O septuagenară din Vama a sesizat poliţia că un bărbat în vârstă de 44 de ani pe care-l găzduia de circa o lună de zile i-a făcut o surpriză. Dar nu una plăcută, ci un cadou deloc dorit după ce a „uşurat-o” de o plapumă, trei perne şi suma de 300 de lei.

Aceeaşi zi de sâmbătă, un alt loc din judeţ, o nouă reclamaţie de furt. O femeie în vârstă de 39 de ani, din Zamostea, a reclamat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de miezul nopţii a auzit câinii lătrând afară, însă i-a fost frică să iasă să vadă ce se întâmplă. Dimineaţa, după ce s-a luminat şi a verificat curtea, a observat că hoţii i-au furat un aparat de sudură și un flex unghiular.

Câţiva kilometri mai departe, respectiv la Dărmăneşti, un bărbat de 37 de ani le-a adus la cunoştinţă poliţiştilor că şi el a fost vizitat de hoţi. Potrivit primelor date de anchetă, hoţii au intrat pe timp de noapte într-un imobil aflat în construcție situat pe raza comunei Dărmănești, de unde i-au sustras un aspirator aflat în pod.

Ca dovadă că hoţii nu au nici un Dumnezeu sau vreun fel de respect este şi furtul de la Arbore, căruia i-a căzut victimă un bătrân de 80 de ani. Hoţii nu au găsit altceva mai bun decât o bicicletă, pe care au luat-o şi probabil au şi vândut-o pe câţiva lei.

Nici copacii nu sunt mai puţin interesanţi pentru hoţi. Sâmbătă după-amiază, doi indivizi din Baia au fost prinşi în lunca râului Moldova, pe raza comunei Cornu Luncii, în timp ce tăiau patru răchite.

Hoţii au fost prinşi de poliţiştii de la Secţia din Mălini, în baza unei sesizări venite din partea unei persoane care a observat activitatea din albia râului Moldova.

Au fost şi hoţi nemulţumiţi de ceea ce căutau, aşa încât au plecat acasă aşa cum au venit. S-a întâmplat la Mălini, la locuinţa unei femei în vârstă de 78 de ani. Grajdul de animale din gospodăria bătrânei a fost verificat temeinic, dar la final indivizii nepoftiţi au considerat că nu merită efortul să pună ceva şi-n traistă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce mai fură hoţii? Totul, de la plăpumi şi perne, la biciclete şi aspiratoare.
 Vizualizări articol: 2236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce mai fură hoţii? Totul, de la plăpumi şi perne, la biciclete şi aspiratoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi gratinați ( rețetă franceză autentică) Cartofii gratinați sau franțuzești, denumire sub care pot fi regăsiți în restaurante, se pregătesc pe la noi adesea și acasă, dar după cu totul alte rețete decât cea originală. Acasă la el, în bucătăriile din Franța, acest fel de... Citeşte