Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2016 - Anul XXI, nr. 7 (6120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de coordonare

S-a ales cu trei alice într-un picior după un accident la o partidă de vânătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O partidă de vânătoare organizată sâmbătă, în comuna Arbore, s-a transformat în scurt timp într-o anchetă poliţienească. Asta după ce un bărbat de 43 de ani, din Volovăţ, a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi având trei alice într-un picior. Incidentul s-a petrecut după ce unul dintre vânători a tras un foc de armă în direcţia unui iepure, ignorând faptul că victima era prea aproape.

În baza autorizației de vânătoare colective, eliberată de AJVPS Suceava, pentru speciile iepure și vulpe, sâmbătă a fost organizată o acțiune de vânătoare pe fondul cinegetic denumit Comănești la care au participat 14 vânători și nouă gonaci.

Printre vânători s-a aflat şi Ioan Pop, un bărbat de 68 de ani, din municipiul Suceava, titular al permisului de armă tip B, vizat la zi. Ioan Pop este titular al permisului de vânătoare permanent, eliberat de AJVPS Suceava, având calitatea de membru vânător, având la zi şi certificatul de asigurare eliberat de ASIROM, cu perioadă de valabilitate 15 mai 2015 - 14 mai 2016.

„Cercetările preliminare au stabilit faptul că evenimentul în cauză s-a produs pe fondul nerespectării obligațiilor de păstrare a distanțelor corespunzătoare între vânători, respectiv de efectuare a tragerii asupra vânatului. În fapt, autorul a executat un foc de armă în direcția vânatului (un iepure), zonă în care se afla și victima, şi întrucât aceasta se afla în zona tirului, trei dintre alicele rezultate au lovit-o în gamba stângă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Sesizaţi de victimă, poliţiştii au demarat o anchetă. De la locul incidentului a fost ridicat un tub de cartuș, marca Rion Magnum, de calibru 12. Pentru finalizarea anchetei a fost ridicată şi arma de vânătoare deţinută de Ioan Pop, un Winchester, urmând să fie audiaţi şi toţi cei care au participat la partida de vânătoare de sâmbătă.

Bărbatului rănit i-au fost extrase alicele, iar mai apoi acesta a refuzat atât internarea cât şi să depună plângere penală. Cu toate acestea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi derulează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu trei alice într-un picior după un accident la o partidă de vânătoare.
 Vizualizări articol: 2771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a ales cu trei alice într-un picior după un accident la o partidă de vânătoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 ian 2016, 01:49:02
la batut dumnezeu pe domnu ion pop findca fura mancarea animalelor salbatice.
2.   Raspuns la mesajul lui ANDREYYY trimis de
(23 feb 2016, 17:32:20
Stimate ANDREYYY,

Iti place sa acuzi oameni fara a avea vreo baza sau dovada? Ai descoperit internetul? Nu iti ajunge barfa de la crasma, ai venit sa scuipi si pe internet? Felicitari, esti un alt cetatean demn de Romania, un nesimtit.

Domnu Ioan Pop fura mancarea animalelor salbatice? Nu cumva el este cel ce le da mancarea? Nu el umplea hranitoarele si sarariile? Incompetentule!

Tare sunt curios sa stiu ce interes ai tu in situatia asta, cum sa mi te adresez, verisorul lacom al victimei ce spera la banuti pentru a-i cheltui la carciuma, sau avocatul ce va lua jumatate din o potentiala despagubire a fi ceruta in viitor, in urma unui accident nevinovat?

Bravo, acum intoarcete la baut si la Antena 3! Cum nu suntem in campanie electorala si nu primesti faina si ulei, cauti alta sursa de donati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi gratinați ( rețetă franceză autentică) Cartofii gratinați sau franțuzești, denumire sub care pot fi regăsiți în restaurante, se pregătesc pe la noi adesea și acasă, dar după cu totul alte rețete decât cea originală. Acasă la el, în bucătăriile din Franța, acest fel de... Citeşte