Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 ian 2016 - Anul XXI, nr. 7 (6120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fuga de răspundere

A abandonat autoturismul într-o curte după ce a lovit un pieton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a lovit cu maşina un pieton şi apoi a încercat să se ascundă a fost depistat câteva ore mai târziu de poliţişti. Incidentul s-a petrecut vineri seară, în comuna Fântânele, pe drumul judeţean 190. În jurul orei 21.00, o femeie în vârstă de 46 de ani se deplasa pe partea stângă a carosabilului, iar la un moment dat a fost atinsă şi lovită de un autovehicul marca Ford, care apoi a dispărut de la locul accidentului.

În baza informaţiilor adunate de la victimă şi de la martori, poliţiştii au găsit autoturismul abandonat în curtea unei locuinţe din satul Fântânele. Ceva mai târziu, oamenii legii au dat şi peste şofer, în persoana lui Vasile Axinte, de 57 de ani, din comuna Vereşti.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vasile Axinte s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A abandonat autoturismul într-o curte după ce a lovit un pieton.
 Vizualizări articol: 2095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A abandonat autoturismul într-o curte după ce a lovit un pieton0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi gratinați ( rețetă franceză autentică) Cartofii gratinați sau franțuzești, denumire sub care pot fi regăsiți în restaurante, se pregătesc pe la noi adesea și acasă, dar după cu totul alte rețete decât cea originală. Acasă la el, în bucătăriile din Franța, acest fel de... Citeşte