Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2016 - Anul XXI, nr. 5 (6118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Schi

Pârtia Şoimul din Gura Humorului va fi deschisă de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pârtia Şoimul din Complexul Ariniş din Gura Humorului va fi deschisă începând de astăzi. Potrivit spuselor managerului pârtiei, Sorin Covaliu, sucevenii şi turiştii care vor să schieze sunt aşteptaţi pe cea mai mare pârtie din Gura Humorului începând cu ora 12:00. Pentru ziua de vineri, 8 ianuarie, programul de pe pârtia Şoimul va fi de la ora 12:00 şi până la ora 20:00.

În zilele de sâmbătă şi duminică, pârtia Şoimul va fi deschisă între orele 10:00 şi 20:00. Odată cu deschiderea pârtiei mari, va fi prelungit şi programul pârtiei Şoimul II pentru începători. Astfel, pentru ziua de vineri, aceasta va fi deschisă între orele 12:00 şi 19:00, în timp ce sâmbătă şi duminică programul de funcţionare va fi între orele 10:00 şi 19:00. Pârtia Şoimul din Gura Humorului are o lungime de 1.478 de metri, cu o diferenţă de nivel de 283 de metri şi dispune de cinci tunuri de zăpadă. Pârtia dispune şi de instalaţie de nocturnă, cu 80 de stâlpi de iluminat, precum şi de un echipament telescaun pe o lungime de 1.349 de metri, cu o capacitate de transport de 1.200 de persoane/oră. Pârtia Şoimul II, destinată în special începătorilor, are o lungime de 550 de metri, lăţimea de 60 de metri şi o înclinaţie de 20%, fiind dotată cu o instalaţie de teleschi.

Anul acesta schiorii pot achiziţiona cartele de acces pe pârtie în valoare de 50 de lei cu 12 puncte, 100 de lei - 30 de puncte, 180 de lei – 60 de puncte, 240 de lei – 90 de puncte şi 600 de lei – 300 de puncte. O urcare cu telescaunul pe pârtia Şoimul costă două puncte, iar o urcare cu teleschiul pe pârtia Şoimul II costă un punct. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pârtia Şoimul din Gura Humorului va fi deschisă de astăzi.
 Vizualizări articol: 3036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pârtia Şoimul din Gura Humorului va fi deschisă de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spirit de intreprinzator trimis de
( 8 ian 2016, 13:20:40
O idee excelenta sa deschizi partia de cand se anunta incalzirea vremei. Doua saptamani cat au fost geruri si temperaturile au permis folosirea tunurilor, partia a fost inchisa. Acum ca s-a terminat vacanta si temperatura aerului creste, este minunat ca se deschide aceasta partie. Dar ne minunam si ne intrebam de ce turismul nu merge si vrem ajutoare pentru saracie.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri) Oricine a băut vreodată câteva pahare în plus (şi a avut un discomfort fizic marcat din această cauză) s-a întrebat măcar o dată în viaţă cum or putea mexicanii să-şi revină rapid după renumitele lor ”cure” şi... Citeşte