Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2015 - Anul XX, nr. 300 (6112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Fără permise de conducere, prinşi de poliţişti conducând autovehicule pe drumurile publice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea unor autovehicule fără a deţine permis de conducere este o infracţiune cu care poliţiştii au de-a face tot mai des pe drumurile publice. Trei asemenea cazuri au fost surprinse de poliţiştii suceveni în doar o singură zi pe drumurile din judeţ. Duminică după-amiază, poliţiştii Secţiei Rurale Marginea au făcut semn regulamentar de oprire unui autoturism marca VW Bora cu numere provizorii, pe drumul comunal 44 C, în satul Ţibeni din comuna Satu Mare. Conducătorul auto a refuzat să oprească maşina şi a continuat să circule cu viteză spre satul Satu Mare, fiind însă recunoscut de poliţişti ca fiind Constantin P., de 24 de ani, din comuna Satu Mare.

Oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia, autoturismul fiind găsit în scurt timp în curtea unei locuinţe din comună. În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul aparţine proprietarei locuinţei unde a fost găsit, maşina cu numere provizorii având drept de circulaţie până la data de 1 ianuarie 2016. În scurt timp poliţiştii l-au găsit şi pe cel aflat la volan, despre care au aflat, în urma consultării bazei de date a poliţiei, că nu are permis de conducere auto.

Un alt caz de conducere fără permis s-a înregistrat în aceeaşi după-amiază în comuna Gălăneşti, pe drumul judeţean 178 F, unde poliţiştii Secţiei Rurale Gălăneşti au oprit pentru control două motoscutere care veneau din direcţia Frătăuţii Vechi. Conducătorii celor două motoscutere erau Vasile C., de 25 de ani, din comuna Vicovu de Jos, şi Constantin P., de 22 de ani, din comuna Gălăneşti, care nu au putut arăta poliţiştilor permisele de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat că Vasile C. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar Constantin P. figurează cu permisul de conducere anulat. Pe numele celor trei poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permise de conducere, prinşi de poliţişti conducând autovehicule pe drumurile publice.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără permise de conducere, prinşi de poliţişti conducând autovehicule pe drumurile publice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Diplomat” Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de popular, încât este deja, de câteva decenii, o adevărată tradiție culinară pentru masa de la cumpăna... Citeşte