Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2015 - Anul XX, nr. 300 (6112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ieftin

Tânăra care a ajuns spaima şoselelor a scăpat cu doar 24 de ore de arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra care la numai 21 de ani a ajuns spaima şoselelor din judeţ a plecat acasă liberă ca pasărea cerului după numai 24 de ore de arest preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava nu au mai luat nici o altă măsură împotriva Adinei Gabriela Prisăcariu, din Slobozia Sucevei - Grăniceşti, astfel încât în noaptea de duminică spre luni şoferiţa tupeistă a părăsit arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Anchetatorii au explicat că s-a ajuns în această situaţie după ce victimele accidentului de sâmbătă seară provocat de Adina Gabriela Prisăcariu au refuzat să depună plângere penală pentru vătămare corporală din culpă. În aceste condiţii, tânăra este cercetată doar pentru că a fost prinsă pe drumurile publice în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere.

De fapt, este al treilea dosar penal pe care procurorii suceveni îl întocmesc pe numele Adinei Prisăcariu. Primul este pentru ucidere din culpă şi datează din august 2014, iar al doilea este pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, dosar constituit în aprilie 2015.

Potrivit unor surse judiciare, cele trei dosare vor fi conexate, iar la începutul lui 2016 va fi sesizată instanţa de judecată cu rechizitoriu, ocazie cu care Adina Gabriela Prisăcariu va afla ce pedeapsă primeşte pentru repetatele infracţiuni comise în decurs de doar 16 luni.

 

Trecutul tumultuos şi inconştienţa unei tinere de numai 21 de ani

Ultima ispravă, cea în urma căreia a fost reţinută pentru 24 de ore, s-a înregistrat sâmbătă seară, la Salcea, pe drumul naţional 29. Chiar dacă nu avea dreptul să conducă maşina, permisul fiindu-i suspendat, Adina Gabriela Prisăcariu a ignorat totul şi a plecat din nou la drum. Aflată la volanul unui autoturism marca Land Rover Freelander, şoferiţa venea dinspre Dumbrăveni spre Suceava, iar într-o curbă periculoasă de la intrarea în Salcea maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit în mai multe rânduri de parapetul de protecție, după care s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 6-7 m.

Din accident a rezultat rănirea Georgianei Boghian, de 19 ani, dar şi a lui Cătălin Boghian, de 21 de ani, ambii din Dumbrăveni. Leziuni uşoare a suferit şi şoferiţa imprudentă şi tupeistă.

În aprilie 2015, ea a fost încătuşată în stradă de un echipaj de poliţie rutieră după ce a fost surprinsă de radar cu viteză peste cea legală şi a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier. Mai mult, după ce a fost ajunsă din urmă şi trasă pe dreapta, tânăra a refuzat să se legitimeze şi le-a aruncat vorbe grele poliţiştilor, alegându-se astfel cu dosar penal.

Evenimentul din aprilie 2015 a venit la doar câteva luni după un accident rutier foarte grav. Pe 1 august 2014, tânăra conducea un autoturism Mercedes E-Klasse, cu volan pe partea dreaptă, alături de ea fiind soţul său, Dragoş Prisăcariu, cu care se căsătorise de puţin timp.

Adina Gabriela Prisăcariu se deplasa pe DN 29, care leagă Suceava de Botoşani, iar la ieşirea din Dumbrăveni a încercat să depăşească un microbuz, pe o porţiune prevăzută cu linie continuă. Mercedesul a intrat pe contrasens, unde s-a lovit extrem de violent de o autocisternă care circula regulamentar. Dragoş, soţul ei, a murit pe loc, trupul neînsufleţit al tânărului fiind scos de pompierii de la Descarcerare din caroseria maşinii în care şi-a găsit sfârşitul. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană cervicală şi fractură de coloană toracală.

Din ancheta preliminară a poliţiei a rezultat că accidentul s-a produs din cauză că tânăra s-a angajat în depăşire pe linie continuă. În condiţiile în care autoturismul era cu volan pe partea dreaptă, vizibilitatea pe care a avut-o aceasta a fost diminuată şi mai mult. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra care a ajuns spaima şoselelor a scăpat cu doar 24 de ore de arest preventiv.
 Vizualizări articol: 10351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Tânăra care a ajuns spaima şoselelor a scăpat cu doar 24 de ore de arest preventiv5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu! trimis de
(29 dec 2015, 11:27:22
Animala asta ne face donatori de organe fara ca noi sa vrem asta... bine inteles ca va primi si pedeapsa care o merita, dar ma tem sa nu fie prea tarziu, in condiile in care avea o restrictie pe care a incalcato...Domnilor judecatori va rog eu mult sai dati pedeapsa maxima, ca poate asa ii iasa impresiile de vedeta din bostanul ala plin de rahat sa nu zic c.a.c.a.t.
2.   Normal! trimis de
(29 dec 2015, 13:29:26
Se aștepta careva la altceva?
Acu' o să-și repare urgent mașina, după care va porni din nou la drum. Mai are încă mulți de cotonogit. Faptul că are permisul suspendat e fix pix. Mai bagă 24 de ore la arest, mai bagă pe vreunul în mormânt, pe altul în spital, etc.
Păi dacă e legal, ce are?

Eu sunt curios, având permisul suspendat, pe câți e voie să-i cotonogești fără să se ia măsuri serioase împotriva ta?
Care e baremul? Un mort și doi răniți par a constitui doar încălzirea... Se poate plusa cu încă un mort sau doi? Măcar cu vreo 6-7 cotonogiți?
Pare că merită, ce naiba, 24 de ore trec imediat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Diplomat” Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de popular, încât este deja, de câteva decenii, o adevărată tradiție culinară pentru masa de la cumpăna... Citeşte