Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2015 - Anul XX, nr. 300 (6112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Două accidente produse de şoferi băuţi la volan, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente produse într-o singură zi pe şoselele din judeţ i-au avut protagonişti pe doi tineri şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Duminică dimineaţă, în jurul orei 6, în timp ce conducea un autoturism marca Audi pe drumul judeţean 208 A, prin localitatea Ipoteşti, Grigore B., de 32 de ani, din comuna Bosanci, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua prin partea dreaptă şi s-a răsturnat pe câmpul din apropiere.

În urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri din autoturism, în vârstă de 20 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Cel aflat la volanul maşiniia fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Câteva ore mai târziu, Costel G., de 25 de ani, din comuna Stroieşti, ce conducea un autoturism marca BMW pe strada Principală din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus şi s-a izbit într-un podeţ aflat la marginea drumului.

În urma impactului şoferul şi un pasager de 21 de ani, din aceeaşi localitate, au fost răniţi. După verificarea şoferului cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente produse de şoferi băuţi la volan, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente produse de şoferi băuţi la volan, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Diplomat” Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de popular, încât este deja, de câteva decenii, o adevărată tradiție culinară pentru masa de la cumpăna... Citeşte