Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2015 - Anul XX, nr. 300 (6112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sursă necunoscută

Viermişor găsit în apa de la robinet de o suceveancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pensionară din municipiul Suceava a avut parte de un “cadou” mai neobişnuit de Crăciun. Femeia spune că în Ajunul Crăciunului, când a vrut să îşi facă o cafea cu apă de la robinet, a găsit în ibric un viermişor alb. Femeia l-a păstrat într-un borcănel, până ieri, când a mers cu el la Protecţia Consumatorilor, pentru a depune o reclamaţie în privinţa neobişnuitei sale descoperiri.

„Dacă era un copil însetat care mergea noaptea după apă şi nu-l vedea? Nu era un pericol pentru el?”, a spus femeia, care a vrut să îşi păstreze anonimatul, dar să atragă atenţia asupra unei situaţii neobişnuite.

Femeia a spus că va solicita celor de la Protecţia Consumatorilor o analiză a viermişorului, care are aproape un centimetru, pentru a se afla mai multe despre posibila sursă de provenienţă a acestuia şi, eventual, dacă poate reprezenta un pericol pentru sănătatea oamenilor.

Reprezentanţii ACET Suceava spun că este imposibil ca acel viermişor să fie de la sursa de apa potabilă a oraşului, apa fiind supusă unor proceduri de filtrare fizică şi chimică foarte performante. Aceştia au spus că, dacă într-adevăr s-a întâmplat ceea ce reclamă femeia, aceasta trebuia să vină la ei chiar atunci, să le solicite efectuarea unor probe ale apei de la robinet, în paralel cu probe la apa care vine pe conductă, până la racordul blocului, pentru a se descoperi cauza problemei. Asta deoarece blocul în care locuieşte femeia, de pe strada Mihai Viteazu, este unul dintre cele mai vechi din oraş, instalaţia interioară având o vechime de aproape jumătate de secol, încât există riscul unei surse de infiltrare chiar în interiorul imobilului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viermişor găsit în apa de la robinet de o suceveancă.
 Vizualizări articol: 4172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Viermişor găsit în apa de la robinet de o suceveancă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbati gustul apei cu clor in Suceava! trimis de
(29 dec 2015, 13:16:00
Tratati apa potabila cu hipoclorit de sodiu in loc de clor. Hipocloritul de sodiu este mai eficient în combaterea microflorei patogene, distruge viruşii, viermii, germenii, inclusiv microbacteriile de tuberculoză şi hepatită. Tratarea reprezintă un procentaj nesemnificativ în calculul de tarif fata de clor.

Schimbati gustul apei cu clor in Sv.!
2.   Întrebare trimis de
(29 dec 2015, 16:51:58
Vermişorul era viu ? Dacă era mort puteaţi să-i faceţi autopsia microscopică,dacă nu lăsaţi-l să crească .
Problema este alta,dacă un "însetat în noapte"se spurca cu niţel carne ? Vă daţi seama...
3.   De post trimis de
(29 dec 2015, 23:41:11
Apa nu e de post.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Diplomat” Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de popular, încât este deja, de câteva decenii, o adevărată tradiție culinară pentru masa de la cumpăna... Citeşte